24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriWest Side İstanbul, Beylükdüzü'nin "En Değerlisi"

West Side İstanbul, Beylükdüzü’nin “En Değerlisi”

Uzman İnşaat, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat ve MES Turkuaz ve MES şirketler grubu tarafından İstanbul Avrupa yakasının en hızlı gelişen, yeşili ve konforlu evleriyle öne çıkan Beylikdüzü ilçesinde inşa ettiği West Side İstanbul projesinde yerinizi almak için acele edin.
 
Beylikdüzü'nün korularında sabah yürüyüşlerinizi ya da sporunuzu yapabileceğiniz, üç tarafı korularla çevrili olan West Side İstanbul projesinde, şehir yaşamından uzaklaşmadan, rahatlıkla alışverişinizi yapıp, daha stressiz bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Trafik sorunu yaşamayacağınız projede ister kendi aracınızla, isterseniz de metrobüsle rahatlıkla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.
 
Alışveriş merkezinin hemen yanıbaşında konumlanan projede, istediğiniz anda restaurantlara, kafelere ve ünlü mağazalara ulaşabilir, vaktinizi geçirebilirsiniz.
 
Ağırlıklı olarak tek yaşamak isteyen kişilerin tercih edeceği, 1+0 ve 1+1 daireler, ayrı giriş çıkış ve sosyal tesislere sahip olarak dizayn edilmiş. Bunun yanısıra, yeni evli çiftler düşünülerek tasarlanmış 2+1 daireler, geniş aileler ya da ferahlığı ve konforu tercih edenler için ise 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut olan West Side İstanbul projesinde daire fiyatları;
 
1+0 daireler 184 bin TL.
1+1 daireler 270 bin TL.
2+1 daireler 311 bin TL.
3+1 daireler 509 bin TL.
4+1 daireler 699 bin TL. dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Ayrıca evinden çok da uzaklaşmadan ticaret yapmak isteyen kişiler düşünülerek tasarlanmış cadde dükkanlarında siz de yerinizi alabilirsiniz.
 
West Side İstanbul projesinde, %5 peşinat ile konut sahibi olmak mümkün.
Ayrıca firma bünyesinde 36 ay vade farkı ödemeden evinizi alabilirsiniz.
 
2017 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan projede,  açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, koşu ve yürüyüş parkurları, voleybol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları sunulan sosyal yaşam alanlarından bazıları.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI