23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriVadi Evleri Örnek Daire Tanıtımı 31 Ağustos’ta!

Vadi Evleri Örnek Daire Tanıtımı 31 Ağustos’ta!

"Vadi Evleri” bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor.

'Satışlar başladı'

Vadi Evleri'nde hemen tapu avantajıyla satışlar başladı. Örnek dairenin de tamamlanmasının ardından yatırım ya da kullanım amacıyla Vadi Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenlerin projeye ilgisi bir kat daha artış gösterdi.

Özellikle Şekerbank'ın projeye özel avantajlı kredi alternatifleri, projeye ilgi duyanlar için kolaylıklar sağlıyor.

'Yapım aşamasını izleyebilirsiniz'

Vadi Evleri, konut alanlar ya da projeye ilgi duyanlara 4 farklı kameranın canlı yayınıyla projenin tüm yapım aşamasını http://www.sokevadievleri.netadresinden canlı olarak izleyebilme ayrıcalığını da sunuyor.

'Ayrıcalıklı bir tatil keyfi'

İzmir-Bodrum çevre yolu üzerinde yüzde 80 yeşil alana sahip konumda inşa edilen Söke Vadi Evleri, yatırımcılara hızla gelişen bölgede önemli bir yatırım imkânı sunuyor. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta, bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile yaz kış doyumsuz bir tatil keyfi sunan proje, bölgenin öne çıkan prestijli projeleri arasında yer alıyor. Projede tapuların hemen teslim olması da bir avantaj. Projede daire sahipleri MiaClubs kart sayesinde bir çok ayrıcalıktan yararlanacak. Bu hizmetler arasında Kuşadası, Söke ve alışveriş merkezlerine kesintisiz ulaşım, havaalanına transfer, bakıcı ve temizlikçi, 7/24 ambulans ve sağlık hizmetleri bulunuyor.

Söke Vadi Evleri İletişim bilgileri:

http://www.sokevadievleri.net 

0532 111 82 34 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI