23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriTeslimlerin yaklaştığı ParkONE’da yüzde 1 KDV ile hemen tapu!

Teslimlerin yaklaştığı ParkONE’da yüzde 1 KDV ile hemen tapu!

Zekeriyaköy’de yer alan ParkONE projeniz hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

ParkONE, çağdaş mimarisiyle dikkat çeken, doğayla iç içe modern bir yaşam alanına sahip bir proje. Muhteşem bir orman manzarası sunan ve denize olan yakınlığıyla fark yaratan ParkONE, geniş camlarıyla tüm aydınlığını evinizin içine taşıyor. ParkONE, geniş teras alanları ve bahçeleriyle yeşilin en güzel tonlarını da gözler önüne seriyor. ParkONE’ın iç tasarımı da en kaliteli malzemeler kullanılarak yapıldı. Aynı zamanda ParkONE’daki evinizi kişiye özel ünite seçenekleriyle mobilyalarınıza göre dekore edebilirsiniz.

ParkONE’ın dikkat çeken çağdaş yaşam mimarisi, en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme projelerini ödüllendiren 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Çoklu Konut Mimarisi Kategorisi’nde ödüle layık görüldü ve aynı kategoride beş yıldız alan tek firma oldu.

ParkONE, yüksek yatırım değeri ve avantajlı fiyatlarıyla da fark yaratıyor. İskanı alınmış bir proje olan ParkONE, hemen teslim tapu ve %1 KDV avantajı imkanı sunuyor.

ParkONE’ın konumunun sağladığı avantajlar neler?

ParkONE, trafikte zaman kaybetmeden İstanbul’u yaşama imkanı sunuyor. ParkONE, Sarıyer Uskumruköy mevkiinde, 3. Köprü güzergahı üzerinde yer alıyor ve Zekeriyaköy üzerinden Hacıosman Metro durağı ve Maslak-Zincirlikuyu hattına kolay ulaşım imkanı sağlıyor. ParkONE ayrıca, 2017 yılında faaliyete girmesi planlanan 3. havalimanına da oldukça yakın konumda bulunuyor. ParkONE’ın merkezi konumuyla istediğiniz zaman şehir merkezine kolayca ulaşabilir; istediğiniz zaman evinize ulaşarak huzurun keyfini çıkarabilirsiniz.

ParkONE’da kaç konut bulunuyor, metrekareleri nedir?

ParkONE, 10,500 m2 inşaat alanında, metrekaresi 204 ile 315 arasında değişen farklı konut tiplerine sahip. 41 üniteden oluşan ParkONE’da 14 adet tripleks villa, 9 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi ve 3 adet bahçe katı bulunuyor. Bahçe katlarının, bahçe dubleks dairelerin ve tripleks villaların bahçe kullanımları ise 114 m2 ile 433 m2 arasında değişmektedir.

ParkONE’da bulunan sosyal imkanlar neler?

Lokasyonu sebebiyle istediğiniz her yere kolayca ulaşım imkanı sunan ParkONE’ın içinde de keyifli vakit geçirebileceğiniz birçok alternatif bulunuyor. Adeta size özel bir şehir gibi. ParkONE’ın yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, GYM çocuk oyun kulübü, tenis kortu, cafe restoran bulunan sosyal tesisi ile spor yapmanın tadını çıkarıp, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

ParkONE’ı diğer projelerden ayıran özellikler neler?

ParkONE, bina dizaynı peyzajlarının çok değişik bir konsepte hazırlanması, peyzaj projelerinde çeşitli su oyunlarının yer alması, yeni bir peyzaj kültürü anlayışının getirilmesiyle diğer projelerden ayrılıyor.

Keyifli hayatın tadını çıkarmak isteyenler için tasarlanan ParkONE, bu özelliğiyle de fark yaratıyor.

ParkONE projesi ne zaman tamamlanacak?

ParkONE projesinin Haziran ayında tamamlanmasını hedefliyoruz.

ParkONE’daki yaşam tarzını kısaca anlatır mısınız?

Günümüzün en büyük sorunlarından biri de şehir hayatının kalabalık ve kargaşasının hepimizi yorması. Bu nedenle yaşadığımız yerin hem kolay ulaşım imkanı sağlaması hem de huzur dolu olması büyük önem taşıyor. ParkONE’da şehir merkezine kolayca ulaşabileceğiniz aynı zamanda doğada yürüyüş yapabileceğiniz ve sosyal alanlarda dilediğiniz gibi spor yapabileceğiniz huzur dolu bir yaşam sizi bekliyor. Şehrin yorucu hayatından çıkıp evinize gittiğinizde karşınızda eşsiz bir orman manzarası bulmak ve dinginlik içinde vakit geçirmek sizce de muhteşem olmaz mıydı? Biz, ParkONE’da bu ayrıcalıklı hayatı sunuyoruz.

 

Hürriyet (emlak)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI