23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSabiha Gökçen Havalimanı ve Hızlı Tren son durağına en yakın projeler!

Sabiha Gökçen Havalimanı ve Hızlı Tren son durağına en yakın projeler!

‘Statü Park Pendik’

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World Asya, Evra Life ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group Pendik Merkezde yükselen “StatüPark Pendik Projesi”ni tamamladı. 2 blok içinde 218 daire olarak inşa edilen projede son düzlüğe gelindi. Yaklaşık 25 yıllık Evra Group güvencesi ile gerçekleştirilen proje, ince işçiliğin ve çevre düzenlemelerinin tamamlanacağı Eylül ayında sahipleri ile buluşacak. 2 blok içinde 218 daireye sahip. Daireler 1+1’den 4+1’e farklı seçeneklerle, her bir birimin büyüklükleri de brüt 52 m2 ile 214 m2 arasında değişecek nitelikte projelendirildi ve ruhsatları alındı. Ön kısımda market benzeri bir ticari birim için de 1400 m2 yer ayrılmış olan projenin yüzde 70’lik dilimi şimdiden satılmış durumda. Liste fiyatları 196.000 ile 1.250.000 TL arasında değişen projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Statü Park İletişim:

Telefon: 0216 511 13 75 
 

‘Metrowin Tower Pendik’

Metrowin Tower Pendik’te E-5’e sıfır konumda, metroya yürüme mesafede yer alan 18 katlı olarak yükseliyor. Metropolist Yapı ve Gayrimenkul ve Dumankaya Yapı Malzemeleri San. Tic. AŞ ortaklığı ile yapılan Metrowin Tower yatırımcısına çok kazandıracak.  Ekim 2014’te teslim edilecek olan proje kısa sürede kendisini ödeyip yatırımcısına kar sağlıyor. Metrekarede 30 ile 40 TL kira getirisi olan proje yatırımcısına ortalama 13 yıla varan sürelerde amortisman sağlamakta. Projede 8 adet toplantı salonu, fuaye alanları, fitness salonu, dinlenme alanları, mescit, açık-kapalı otoparklar, ofislere yönelik hizmetler, lobi-resepsiyon hizmetleri yer alıyor.

MetrowinTower İletişim bilgileri
Telefon: 216 353 3 999
 

‘Pendik Park Royal’

Pendik Park Royal projesinde 1+1 daireler 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Özkan Ortaklar tarafından Pendik’te inşa edilen Park Royal projesinde 1+1 daireler 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Özka ortaklar Pendik Park Royal projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 24 ay sonra konut teslimleri yapılması planlanan Pendik Park Royal projesi toplam 170 konuttan oluşuyor. Projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Pendik Park Royal iletişim bilgileri

Tel: 0216 627 08 50

http://ozkaortaklar.com

 

‘Pendik Varyap Plaza’

İstanbul Pendik’te Varyap Gayrimenkul tarafından, 43 bin metrekare kapalı alan içerisinde inşa edilen Varyap Plaza’da satışlar devam ediyor. Kiracısı hazır, hemen teslim olarak satışa sunulan projede 60 ay 0 faiz fırsatı, özel indirim oranları ile Varyap Yapı prestijli ofisler satışa devam ediyor. Toplam 43.000 m² kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. 55 m²’den 325 m²’ye kadar farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan bulunan projede satışlar devam ediyor. Varyap Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Varyap prestizli ofislerde satışlar devam ediyor. 60 ay sıfır faiz fırsatı ile satışa sunulan projede ofisler Kiracısı hazır, hemen teslim olarak sunuluyor. Varyap Plaza bölgenin en prestizli projelerinden biri olmaya aday.

Varyap Plaza İletişim:

http://varyapplaza.com

444 54 56

 

‘Doğa Konakları’

Pendik Sahili'ne de oldukça yakın mesafede bulunan Doğa Konakları, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Projedeki dairelerin minimum 700 TL'den kiracı bulması bekleniyor. Pendik Velibaba'nın ilk markalı konut projesi olan Doğa Konakları projesi İstanbul'un oksijen depolarından Aydos Ormanları'nın hemen yanı başında yükseliyor. Pendik Sahili'ne de oldukça yakın mesafede bulunan Doğa Konakları, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Projedeki dairelerin minimum 700 TL'den kiracı bulması bekleniyor.

Doğa Konakları İletişim:

Telefon : 0216 702 10 40

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI