24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriResim İstanbul Orman'da 328 adet dairenin teslimleri eylül 2016'da..

Resim İstanbul Orman’da 328 adet dairenin teslimleri eylül 2016’da..

Bir ormana komşu olmak ister misiniz?

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, yaptığı açıklamada “Resim İstanbul Orman uçsuz bucaksız orman manzarasıyla sakinlerine huzur ve keyif verecek. Resim İstanbul Orman’da oturanlar, Aydos Ormanı içerisinde yer alan çok sayıda aktiviteden de yararlanabilecek. İsteyen haftasonu ATV keyfi yapıp, çocuklarıyla paintball oynayabilecek ya da sevdikleriyle Aydos Ormanı’nın içerisinde yer alan gölde deniz bisikletiyle keyif yapabilecek” dedi.

Lokasyon

Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra – Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman fiyatlar

Resim İstanbul Orman etabındaki dairelerin anahtar teslimlerinin Eylül 2016’da yapılması planlanıyor. Projede ; 1+1 daireler 421 bin 943 TL ‘den; 2+1 daireler ise 566 bin 523 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sosyal donatılar

Sancaktepe projesinde; fitness merkezi, sinema, sauna, tenis kortu, Türk hamamı ve güvenlik, göl/gölet, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

BENZER PROJELER İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI