24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerReferans Kartal Towers mayıs ayında satışa çıkıyor!

Referans Kartal Towers mayıs ayında satışa çıkıyor!

Bölgenin en nezih yaşam mahallelerinden birinde konumlandırılmış olan Referans Kartal Towers,  çoğunluğu Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim, kısmen Dragos tepesi yeşilliğine bakan, zengin sosyal ve sportif donatıları ve estetik peyzaj düzenlemeleri ile Kartal’ın eski sayfiye havasına yakışır rahat ve telaşsız yaşam ruhunu canlandırmaktadır. 
 
54 bin metrekarelik konut alanı ve 700 metrekarelik ticaret alanı ile Referans Kartal Towers'ın mayıs ayı içinde satışa çıkacağı bildirilmektedir.
 

Referans Kartal Towers daire tipleri;

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak projelendirilmiştir. 
 

Proje bitiş tarihi

 
Proje bitiş tarihi bilgisi olarak ise 2017 yılı verilmektedir. 
 
 

Referans Kartal Towers'da sosyal yaşam;

Her tür sosyal imkandan faydalanabileceğiniz açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, kreş, hobi salonları, fitness ve pilates/dans stüdyoları, açık çocuk oyun alanları, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyva ağaçları korusu, koşu ve yürüyüş ring hattı, yapay dere ve su oyunları gibi çeşitli olanaklar Referans Kartal Towers’da hayata renk katmaktadır. 
 
Doğa ile içi içe bir yaşamı arzu edenler için dizayn edilmiş olan bahçe katı dairelerde  yapay derelere komşu bahçe alanları tahsis edilmiştir.
 

Referans Kartal Towers konum;

Referans Kartal Towers'ın çevresinde yer alan Üniversiteler, Hastaneler, Oteller, Havalimanı, Adliye ve Marina’da çalışanlar ve işyerinin yanı başında bir eve sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunmaktadır. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI