24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriQent İstinye Haziran’da teslim!

Qent İstinye Haziran’da teslim!

Toya Yapı ile Dilek Gayrimenkul tarafından İstinye’de, Borsa İstanbul’a komşu bir konumda hayata geçirilen Qent İstinye projesinin teslimleri Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Boğaz’la iç içe yaşam
Toplam 3 bin 70 metrekare arsa alanı üzerinde az katlı butik bir proje olarak tasarlanan Qent İstinye projesinde 1+1’den 5+1’e kadar değişen daire tipleri mevcut. Daire büyüklüklerinin 122 metrekare ile 395 metrekare arasında değiştiği Qent İstinye projesi, Boğaz’la iç içe bir yaşam vadediyor.

Qent İstinye sosyal donatıları
Mimari tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık, iç mekân tasarımları da dünyaca ünlü Porsche Design Studio tarafından gerçekleştirilen Qent İstinye’nin sosyal tesisinde, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, lounge alanı yer alıyor. Projede kapalı otoparkların yanı sıra 3-5 metrekarelik depo alanları da ev sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

LEED for Homes adayı
Yeşil bina sertifikası LEED for Homes adayı Qent İstinye, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile dikkat çekiyor. Elektrikli araçların yanı sıra dışardan şarj edilebilir hibrit araçları da şarj edecek üniteler bulunan projede, concierge hizmetleri de sunuluyor.

Qent İstinye iletişim
Reşitpaşa Mh. Şehit Ali Mergen Sk.
No:1 İstinye-Sarıyer İstanbul
0 212 229 66 77
0 212 229 99 27
www.qentistinye.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI