24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye yerinizi alabilirsiniz

Nlogo İstanbul’da 129 bin TL’ye yerinizi alabilirsiniz

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen ve 5 Mart’ta lansmana çıkan Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabının yüzde 50’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projeye, hem kazançlı bir yatırım yapmak hem de ulaşılabilir fiyatlarla hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler yoğun ilgi gösterdi.

Nlogo İstanbul nerede?

Nlogo İstanbul, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor.  Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla da bir adım öne çıkıyor. Projede, çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor.

Nlogo İstanbul projesinde stüdyo daireler 129 bin TL'den, 1+1 daireler ise; 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projedeki aylık taksit turarları ise şöyle;

1+0'lar için 1.090 TL,
1+1'ler için 1.790 TL,
2+1'ler için 2.390 TL,
3+1'ler için 3.950 TL olarak belirlendi.
Satış süreci devam eden Nlogo İstanbul projesinden konut sahibi olmak isteyenlere 48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI