24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNidakule Ataşehir yüzde 34 prim yaptı!

Nidakule Ataşehir yüzde 34 prim yaptı!

Tahincioğlu’nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir projesi yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Satışa çıktığı ilk hafta yüzde 10 civarında prim yapan proje, şuana kadar yüzde 34 prim yaptı. Yüksek prim getirisi ile yatırımcısının yüzünü güldüren proje, Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi bölgesinde konumlanıyor. 

Nidakule Ataşehir projesi satışa çıktıktığında metrekare fiyatı 5 bin 500 TL iken, projedeki metrekare fiyatları şuan 7 bin 389 TL'den başlıyor. Şuana kadar yüzde 34 prim yapan projenin Haziran 2016'ya kadar yüzde yüz prim yapması öngörülüyor. 

Nidakule Ataşehir projesinde 167 metrekarelik ofis fiyatları 1 milyon 234 bin TL +KDV'den  başlıyor. Projede fiyatlar 4 milyon 784 bin TL+KDV'ye kadar yükseliyor. 

Finans ve yaşam merkezi Ataşehir’de ofis sahiplerine yüksek karlı bir yatırım avantajı sağlayacak projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip proje; ofis çalışanlarının temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak geliştirilen akıllı bina teknolojisi ve sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Ofis projelerinde çevreye duyarlı ve insan odaklı detaylara öncelik veren Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir projesinde de ofis çalışanlarına sosyal alanlarda maksimum verimlilik sunmayı hedefliyor. Teknolojik ve uluslararası standartlara uygun ofislerin yanı sıra yoğun peyzaj çalışmalarının gerçekleştirileceği proje çevre dostu yapılara verilen Leed Sertifikası kriterlerine uygun olarak hayata geçirilecek.

TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile Tahincioğlu’nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği iA+ ofis projesi Nida Kule Ataşehir’in Güney kulesinde yer alan 150 adet bağımsız bölümden oluşan ofis binası 223 milyon 610 bin TL KDV dahil fiyattan CZD Gayrimenkule satıldı.Cahit Durmaz'ın sahip olduğu CZD Gayrimenkul tarafından gerçekleştitilen  satış Kamu aydınlatma platformu KAP 'a bildirildi . 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI