24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNeoGölpark İstanbul’un İkinci Satış Ofisi Açıldı!

NeoGölpark İstanbul’un İkinci Satış Ofisi Açıldı!

"Proje hakkında"

Bolluca’da yer alan ve Kuzey İstanbul'un en büyük yatay projelerinden biri olan NeoGölpark İstanbul projesi 5 farklı tipte 315 bahçeli konuttan oluşuyor.  Toplam 7 etapta tamamlanacak projenin ilk 4 etabının satışları tamamlanmış olup ilk 3 etapta yaşam başlamış durumda. NeoGölpark İstanbul, ‘Yeni İstanbul Projesi’nin gündeme gelmesiyle lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

"Doğayla ortak yaşam"

NeoGölpark İstanbul, çağdaş standartlardaki alt yapısı, kişi başına düşen 450 m²’lik yeşil alanı, yanı başında yine Neo Yapı tarafından özenle ağaçlandırılan 2 bin dönümlük ormanıyla, ev sahiplerine doğayla iç içe olmanın tüm keyfinin yaşatıyor.

“Sosyal donatılar”

Projede yüzme havuzu, basketbol sahası, çarşı, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, güneşlenme terası, kapalı otopark, orman manzarası, tenis kortu ve voleybol sahası gibi pek çok sosyal alan bulunuyor.

"Konum"

Şehre ve birçok noktaya bağlanan, yeni ulaşım ağının ortasındaki konumuyla NeoGölpark İstanbul, Atatürk Havalimanı’na ve Maslak’a 30 dakika, Göktürk – Kemerburgaz’a 10 dakika, İstinye Park ve Kanyon’a sadece 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

NeoGölpark İstanbul İletişim

Tel : 0212 685 08 07

Web :neogolparkistanbul.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI