28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerMistral İzmir'de daireler 319 bin TL!

Mistral İzmir’de daireler 319 bin TL!

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen ve Mistral Yapı Gayrimenkul tarafından inşa edilen Mistral İzmir projesi satışa çıktı. Proje rezidans, ofis ve açık hava yaşam merkezinden oluşuyor. Farklı mimarisiyle dikkat çeken Mistral İzmir projesinde ultra lüks hizmetler bir arada sunuluyor. Lüksün yeni adresi olarak inşa edilen Mistral İzmir'de konut ve ofislerin yanı sıra 2 katlı çarşı da yer alıyor
 
48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor. İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak. Mistral İzmir'de ağırlıklı olarak 3+1 dairelere yer verildi. Projedeki konutlar ve ofisler eşsiz Körfez manzarasına sahip olacak. Konut, ofis ve çarşıdan meydana gelen Mistral İzmir'in 38 katlı konut kulesinde 110 adet daire buluyor. Mistral İzmir’in 48 katlı ofis kulesinde büyüklükleri 65 ile 950 metrekare arasında değişen 153 ofis yer alacak.
 
Peşin ödemelere yüzde 7 oranında indirim sunulan Mistral İzmir projesinde dolar bazında ödeme yapmak isteyenler yüzde 10 peşinat verip kalan miktarı 36 ayda sıfır faizle, TL bazında ödeme yapmak isteyenler ise yüzde 25 peşinat verip kalan miktarı 36 ayda sıfır faizle tamamlayabiliyor.
 
Mistral İzmir'de en düşük ve en yüksek konut fiyatı 319 bin dolar ile 1 milyon 600 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Mistral İzmir İletişim:

Telefon : 0232 421 50 80

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI