24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMerkez Zekeriyaköy 2014’ü kampanya ile bitiriyor

Merkez Zekeriyaköy 2014’ü kampanya ile bitiriyor

Sadece yüzde 15 ön ödemeyle ev almanın mümkün olduğu projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 bin liradan başlıyor. Merkez Zekeriyaköy’de 106 konut bulunuyor

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de doğayla baş başa, konforlu ve huzurlu bir hayat sürmek isteyenler için tasarlanan Merkez Zekeriyaköy, yıl sonu kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanya kapsamında farklı ödeme planlarıyla konut alıcısının finansal yükü azaltılıyor.

Hem ev hem yeni bir hayat

Merkez Zekeriyaköy’ün kampanyasıyla bütçeleri rahatlatırken ev almayı da kolaylaştırdıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “31 Aralık’a kadar yüzde 15 ön ödeme yaparak, Zekeriyaköy’ün en değerli lokasyonunda ev sahibi olabilirsiniz” dedi. Merkez Zekeriyaköy’de ev teslimlerine yeni yılın ilk çeyreğinde başlayacaklarının müjdesini veren Gür, “Hem yeni bir ev hem de yeni bir hayat isteyen herkesi kampanyamızdan yararlanmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Maslak’a 15 dakika uzaklıkta

Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla dikkat çekiyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’da denize girilebilen sınırlı yerlerden biri olan Kilyos’a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI