24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerLoft Dragos satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Loft Dragos satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı yeni bir projeyi daha vitrine çıkardı. Kartal Dragos’ta hayata geçirilen ve bu güç birliğinin üçüncü projesi olan Loft Dragos projesinin basın lansmanı, 21 Nisan Pazartesi günü Sheraton Maslak Hotel Qubbe Restaurant’ta gerçekleştirildi.

“Dragos’un yıldızı parlıyor”
Toplantıda konuşan Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Dragos bölgesinin gün geçtikçe istikrarlı bir gelişme gösterdiğine değinerek, “Ortaklık olarak yenilenen ve gelişme gösteren bölgelerde proje geliştirmeye devam edeceğiz. Dragos da son dönemde yıldızı parlayan bölgeler arasında yer alıyor. İstanbul’un yeni gözde yerleri arasında gösterilen bölge, gelişme potansiyeli sebebiyle büyük bir yatırımcı kitlesi çekiyor. Sanayi tipi yapılaşmalar yerine nitelikli konut ve rezidans projelerinin yükseldiği Dragos, planlı ve güvenli bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Parlak bir geleceği olan Dragos’a tren, minibüs, deniz otobüsü, metro ve benzeri araçlarla ulaşmak mümkün. Doğa ve denizle iç içe olmasından dolayı tertemiz bir havaya sahip olan bölge, İstanbul'un merkezi denilen noktalara kolay ulaşım imkanı sunuyor” diye konuştu.

“Sahile yakın tek dönüşüm bölgesindeyiz”
Loft Dragos’un yükseleceği bölgenin 500 dönümlük bir sanayi arazisinin dönüşmeye başladığı alan olduğunu söyleyen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ise,  “Bu bölge için Anadolu yakasının sahile yakın tek kentsel dönüşüm noktası diyebiliriz” şeklinde konuştu. Arsa sahipleri hakkında da bilgi veren Maraşlı, “Bölgedeki dönüşen fabrikaların sahipleri fabrikalarını şehir dışına taşımış durumdalar. Arı Makina Sanayii sahibi Arıer Ailesi,  Mes Alüminyum’un sahibi Düzyol Ailesi ve Es Voleybol’un sahibi Uç Ailesi, bölgedeki arsa sahiplerinden bazıları…” dedi.  Projedeki fiyat politikasıyla ilgili de bilgi veren Maraşlı, şu an için metrekare ortalama satış fiyatının 4 bin 500 TL olduğunu belirterek, “Bu rakam lansman özel olduğu için kısa bir zaman sonra değişecektir. Bu rakamın en kötü ihtimalle 5 bin 500 TL’yi, en iyi ihtimalle ise 7 bin TL’yi göreceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

100 daire var
Toplam 4 bin 500 metrekare arsa üzerinde 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olarak inşa edilen Loft Dragos projesi, 55 metre yüksekliğinde 18 katlı tek blokta 100 daire ve 350 metrekarelik bir ticari alandan oluşan butik bir proje olarak göze çarpıyor. Loft Dragos projesi, alanları 74 metrekare olan değişik tiplerde 1+1’ler, alanları 109 ile 123 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Projedeki konutlarda alanları 13 ila 18 metrekare arasında değişen geniş balkonlar yer alıyor. Projede ayrıca konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor. Loft Dragos projesinde yer alan dairelerin yüzde 30’u 1+1, yüzde 50’si 2+1, yüzde 20!si ise 3+1 olarak tasarlandı.

Loft Dragos fiyat listesi
Loft Dragos projesinin lansmana özel fiyat listesi ise şöyle:

Daire tipi        Büyüklük (metrekare)          Fiyat aralığı
1+1                 74                                           300 bin TL-400 bin TL
2+1                 109-123                                  468 bin TL-715 bin TL
3+1                 150                                         708 bin TL-931 bin TL

Loft Dragos ödeme seçenekleri
Toplantıda Loft Dragos projesinin ödeme seçenekleri hakkında da şu bilgilere yer verildi: Loft Dragos ödeme seçenekleri kapsamında kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Daire bedelinin yüzde 30’u peşin alındıktan sonra anlaşmalı bankalar aracılığıyla yüzde 0,98’de sabitlenen konut kredi faiz oranıyla 60 ay vadeye kadar kredi kullandırılabiliyor. Bir başka seçenek olarak da firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ev sahibi olunabiliyor.

Proje yağmuru geliyor!
Önümüzdeki dönemde adeta bir proje yağmuru gerçekleştireceklerini ifade eden Emre Maraşlı, “2014-2015 döneminde yaklaşık 10 civarı projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunlardan 6 kadarı sadece Kurtköy’de olacak. Zira biz Kurtköy’ü çok sevdik. Bu projelerden birini de Mayıs ayı ortalarında lanse etmeyi planlıyoruz. Ayrıca Tuzla Aydınlı’da daha alt gelir grubuna hitap eden bir proje tasarımız daha var. Bundan başka Dragos’ta Loft Dragos projemizin komşu adalarıyla da görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu. Maraşlı, İstanbul dışına çıkılıp çıkılmayacağı yönündeki bir soruya ise “Aslına bakarsanız İzmir’i düşünmüyor değiliz. Zira biz İzmir’i çok seviyoruz. Belki bu yakınlarda İzmir’le ilgili bir proje geliştirebiliriz” diye cevap verdi.

Mayıs’ta kazma vuruluyor
Projenin inşaatının şu anda başlangıç aşamasında olduğunu ifade eden Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, “Şu an arsa üzerinde bulunan üç ayrı fabrikanın yıkımı tamamlanmak üzere. Burada daha çok askeri üretim gerçekleştiren bir alüminyum tank fabrikası, bir vinç fabrikası ve bir mobilya malzemeleri fabrikası vardı. Bunların yıkımı tamamlandı. Yakın zamanda da, mesela Mayıs gibi hafriyata ve inşaata başlayacağız” dedi. Demirbaş bir soru üzerine de şu sıralarda konuttan çok ticari arsa stoğu yaptıklarını belirterek, “Bu arsalarımız Ataşehir ve Kartal bölgesinde yoğunlaşıyor. Ancak tabii az önce belirttiğimiz ‘proje yağmuru’ için satın aldığımız arsalarımız da var. Mesela Mayıs’ta lansmana çıkmayı düşündüğümüz Kurtköy’deki projemizin arsası bize ait. Büyüklüğü de 8 bin metrekare” ifadelerini kullandı. İki firmanın daha önce “W” konseptinde projelere imza attığı, bu projede ise “W” konseptinin neden kullanılmadığı yönünde bir soruyu da yanıtlayan Demirbaş, “Daha önce birlikte geliştirdiğimiz W Bahçe ve W Roof projelerimizde, yukarıdan bakıldığında ‘W’ harfine benzer bir görüntü vardı. Burada ise bu yok. Bu nedenle bu projemizde ‘W’ konseptini kullanmadık” dedi

W Bahçe ve W Roof’ta son durum!
Toplantıda ikilinin daha önceki projeleri hakkında da bilgi verildi. Buna göre Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat Ortaklığı’nın Kurköy’de inşa ettiği WBahçe projesinde yaşam başladı. Bu projede satışı devam eden 5 adet konut ‘hemen teslim’ avantajı ile satılıyor. WRoof’ta ise satışlar ve inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Kurtköy’ün çehresini değiştiren projede satışlar yüzde 60 oranında tamamlandı. 2015 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede fiyatlar 210 bin TL'den başlayarak 535 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Loft Dragos sosyal donatılar
Mavi ve yeşilin kesiştiği bir konumda; sahil yolu, minibüs yolu, metro durağı, D-100 ve deniz otobüsü hatlarının ortasında yükselecek Loft Dragos’ta; kapalı yüzme havuzu, fitness center, business center, sauna, çok amaçlı spor alanı, çok amaçlı kapalı salon, concierge ve hizmet alanı bulunuyor.  Tüm cepheleri deniz manzarasından pay alabilecek şekilde tasarlanan Loft Dragos’ta kat yerleşimleri yapılırken, çekirdek ve geniş ailelerin rahatlıkla birarada yaşayabilmelerine, güvenlik ve güneş ışığından faydalanma sürelerinin maksimumda olmasına dikkat edildi. Sade tasarımı ve gösterişli dış cephesiyle bölgede farklı bir hava estireceğine inanılan projenin mimarı tasarımı Aykut Akın tarafından yapıldı.

Proje Künyesi
Proje adı:  Loft Dragos
Firma:  Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı
Arsa alanı:  4 bin 500 metrekare
İnşaat alanı:  15 bin metrekare
Yatırım bedeli:  Arsa dahil 50 milyon TL
Daire sayısı:  100 daire, 1 ticari birim
Daire büyüklükleri:  74-150 metrekare
Daire tipleri:  1+1, 2+1, 3+1
Loft Dragos nerede: Dragos-Kartal
Loft Dragos fiyat:  4 bin 500 TL/metrekare (300 bin TL’den başlıyor)
Loft Dragos teslim tarihi:  Mayıs 2016
Loft Dragos iletişim
444 5 374
www.loftdragos.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI