24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriKurtköy Beşyıldız Novella 320 binden başlayan fiyatlarla!

Kurtköy Beşyıldız Novella 320 binden başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un Kurtköy, Çekmeköy ve Pendik gibi prestijli bölgelerinde, modern mimariyi doğa ile bütünleştiren projelerle dikkat çeken Beşyıldız Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Novella projesinin satışları devam ediyor.

Kurtköy’ün iki ana caddesini, Ankara ve Millet Caddelerini birbirine bağlayan Bakü Caddesi üzerinde yer alan Novella, bölgenin önemli noktalarına yakınlığı ile de avantaj sunmakta.

Yatay Yerleşim modeli ile ferah bir proje

En fazla 5 kata sahip binaları ve yere kadar inen daire pencereleri ile Novella, sakinlerine gökyüzü ve yeşilin tadını evlerinin her köşesinden doyasıya yaşama fırsatı sunuyor. İki blok arasında bırakılan geniş mesafe sayesinde, balkonunuzda da istediğiniz kadar özgür olabilirsiniz

Görmeye alıştığımız çatı, sıva, parapet duvarları ve tuğla ile örülü beton görünümlü balkonlardan farklı olarak Novella, evlerin sınırlarını kaldırarak yeşille daha iç içe olmanıza izin verecek şekilde tasarlandı. Çevresinde yeşeren doğa gibi Novella da toprağıyla bütünleşik bir proje. Cam balkonları sayesinde açık alanla bir ve taş-ahşap karma dokusu ile doğal detaylara sahip.

Novella güncel fiyat listesi

Hızla yükselerek bölgeye yeni bir değer katan proje sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturan Novella projesi, 2016 Mayıs ayında teslim edilecek.

2+1: 320.000 – 350.000 TL

3+1: 480.00 – 520.000 TL

Beşyıldız Novella nerede”

Kurtköy’ün iki ana caddesini, Ankara ve Millet Caddelerini birbirine bağlayan Bakü Caddesi üzerinde yer alan Novella, bölgenin önemli noktalarına yakınlığı ile de avantaj sunuyor. Tüm ihtiyaçları karşılayacak bir alışveriş merkezinden, hafta sonlarına heyecan katacak yarış pisti veya marinaya, seyahatlerin hareket noktasından teknolojinin yeni kalbine her yer Novella’nın yakınında yer alıyor. Sabiha Gökçen’e 2,4 km, İstanbul Park’a 6 km, Pendik Marina’ya 8 km, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 3, 8 km uzaklıkta.

Beşyıldız Novella İletişim:

Telefon : 444 5 414

Web : besyildiznovella.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI