23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKörfez çekim merkezi haline gelecek!

Körfez çekim merkezi haline gelecek!

İlimtepe'de 210 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek "İlimpark Projesi" ile körfezlilerin aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri yeni bir alan oluşturulacak. Proje hakkında konuşan Başkan Baran, "Vizyon Projelerimizle Vizyon Körfez İnşa Edeceğiz" dedi.

Toplamda 210.561, bin metrekareye kurulacak olan proje içerisinde spor kompleksi, seyir terası, izci kampı, göletler, at çiftliği, yöresel halk pazarı, atv sporları, kır kahvesi, tırmanma duvarı, kaykay pisti, kır lokantası, değirmen, gözetleme kulesi, çocuk oyun alanları, paintball alanı, bisiklet parkurları, piknik alanları, yağmur barınakları, çim anfi, kafes hayvanları, fayton gezinti alanı, camii gibi birçok alan bulunacak.

Projede ayrıca çok amaçlı etkinlik alanı da oluşturacak olan Körfez Belediyesi, proje bittiğinde de geleneksel hale gelen bütün festivalleri İlimpark'ta gerçekleştirecek.

'Doğal alan bakımından zenginiz'

Proje hakkında bilgi veren İsmail Baran, "Bu proje, İnsanların şehir karmaşasından uzaklaşma isteği, firmaların kaliteli yeşil ve doğa dostu projeler sunması, akıllı ev konsepti ile bu bölgelerin öne çıkmasının en büyük etkenlerinin başında yer almakta."

Baran şöyle devam etti: "Bizim en büyük zenginliğimiz doğal alanlarımız. Bu alanları kent insanı ile buluşturmak gerektiği düşüncesi ile Körfezimize dev bir yaşam alanı kazandırmak için düğmeye bastık. Dev rekreasyon alanlarında buluşturduğumuz Körfezli hemşehrilerimiz, İlimpark'ta bu huzuru ve eğlenceyi bulacak" diye konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI