23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKentPlus Kadıköy Fiyatlar Değişti!

KentPlus Kadıköy Fiyatlar Değişti!

Emay İnşaat tarafından Kadıköy’de, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinin sınırında konumlanan KentPlus Kadıköy 337 daireden oluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. 

KentPlus Kadıköy Nerede?
 
KentPlus Kadıköy projesi nerede yükseliyor? KentPlus Kadıköy projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje Ziverbey'e oldukça yakın. Bağdat Caddesi, metro ve metrobüs duraklarına yakınlığıyla dikkat çeken KentPlus Kadıköy, İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. 
 
KentPlus Kadıköy Fiyatları
 
1+0 dairelerin tükendiği KentPlus Kadıköy projesinde 1+1 daireler 436 bin liradan başlangıç gösteriyor. 2+1 daireler ise 714 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
KentPlus Kadıköy Kampanya
 
KentPlus Kadıköy projesinde 7 seçenekli kampanya bulunuyor. Sizin ödeme şeklinize göre şekillenen kampanyada 7 farklı ödeme seçeneği mevcut. Peşin ağırlıklı ya da taksit ağırlıklı ödeme seçeneklerinden yararlanmanız mümkün.
 
KentPlus Kadıköy Sosyal Donatıları
 
KentPlus Kadıköy’de proje alanının 16 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumda. Meydan konseptli çarşı üzerinde yer alan bir podyum üzerinde yükselen projenin giriş çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için otopark ve site girişleri çarşı ile farklı alanlarda konumlandı.
 
 
Kent Plus Kadıköy iletişim bilgileri
 
444 20 01
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI