24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriKampanyalar ve ayrıcalıklı ödeme planlarıyla Dumankaya Projeleri!

Kampanyalar ve ayrıcalıklı ödeme planlarıyla Dumankaya Projeleri!

Ritim İstanbul’da 48 ay Sıfır Faiz

 
İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul projesinde Dumankaya İnşaat; 48 ay sıfır faiz, peşinatı 2015’de ödeme ve peşin ödemede yüzde 12 indirim opsiyonları gibi fırsatlar sunuyor. 
 

Dumankaya Miks’de Yaz Fırsatlarından Yararlanın 

 
Emlak Konut-Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent’te Türkiye’nin ilk tema parkına komşu ayrıcalıklı konumu ile hayata geçirilen Dumankaya Miks’de daire sahibi olmak isteyenler Eylül sonuna kadar 174 bin TL’den başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecekler. 
 

İyi ve Sağlıklı Yaşamın Merkezi Hi-Fit

 
Dumankaya İnşaat’ın kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik projelendirdiği Hi-Fit’te sunulan fırsatlar ile daire sahibi olmak artık çok kolay. 
 
48 ay sıfır faiz, 2015’de peşinat ödeme, peşin ödemede yüzde 18 indirim ve kira garantisi kampanyası ile “iyi ve sağlıklı yaşam” anlayışını benimseyenleri bekleyen Hi-Fit projesi Kasım 2016’da teslim edilecek. 
 

Dumankaya İnşaat

 
1963 yılında ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla  yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.  Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve “sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak” vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor.
 

Dumankaya İnşaat İletişim:

http://www.dumankaya.com/

444 7 222

Eren Aşnaz/emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI