24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat Projeleriİstanbul"daki marka konutların bayram kampanyaları!

İstanbul”daki marka konutların bayram kampanyaları!

“Evre Gedizler”

Gedizler Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen semtlerinden Sancaktepe’de 55 bin metrekare alan içerisinde hayata geçirilen Evre Gedizler’de satışlar hızla devam ediyor. Bayrak kampanyası kapsamında isterseniz %5 peşinat, Ekim 2014’te %10, Ocak 2015’te ödeme imkanı sunuluyor, kalan %75’lik kısmı ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 2. kampanya ise %50’ı peşin %50’ı 0 faizli 50 ay vadeli taksit fırsatından oluşuyor.

1.kampanya  %5 peşinat,  Ekim 2014’te %10, Ocak 2015’te %10 ödeme ile devam ediyor; ödemenin %75’lik kısmı ise banka kredisi taksitlerine bölünüyor ve ödemeler Nisan 2015’te gerçekleşecek olan ev tesliminden 3 ay sonra başlıyor.

2. kampanya ise %50’ı peşin %50’ı 0 faizli 50 ay vadeli taksit fırsatından oluşuyor.

Gedizler Yapı Evre satış ofisi iletişim:

0 216 311 88 00

www.ev-re.com

“Gökdeniz Kartal”

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi, yatırımcının yüzünü güldürecek bayram kampanyasına imza atıyor. Gökdeniz Kartal bayrama özel 4 büyük ödeme planı sunuyor!

Büyükada, Heybeli, Kınalı ve Burgaz Ada manzaralı projede, bayrama özel 4 farklı ödeme planı sunuluyor. Fiyatların 316 bin TL’den başladığı Gökdeniz Kartal'da uygulanan kampanyaların ilkine göre; yüzde 50 peşin verilerek kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay sıfır faizle taksit yapılıyor. İkinci kampanyaya göre; yüzde 40 peşin verilerek kalan yüzde 60'lik kısım için teslimde banka kredisi kullanılabiliyor. Üçüncü kampanyaya göre; liste fiyatları üzerinden yüzde 5 indirim yapılarak yüzde 5 peşin alınıyor. Yüzde 20 teslimde ödeniyor ve kalan yüzde 75'li kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Son kampanyaya göre ise liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 25 peşin verilirken kana yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.

Gökdeniz Kartal İletişim:

Telefon : 0216 353 40 10
 

“Güneşli Express”

Markalı konutlarıyla dikkat çeken Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanyasıyla en doğru yatırımı yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Ramazan ve Bayram’a özel yüzde 10 indirim imkanı sunan kampanya kapsamında peşinat da teslim tarihine erteleniyor. Yüzde 1’i peşin alınan projenin yüzde 24’ünü teslimde, kalan yüzde 75’i ise uygun kredi fırsatlarıyla ödemek mümkün… Üstelik 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Ramazan ve bayrama özel %10’a varan indirime ek olarak peşinatın teslim tarihine ertelendiği kampanya kapsamında; ilk ödemede yüzde 1 peşin, yüzde 24’ü teslimde, kalan %75 ise uygun kredi olanaklarıyla ödeme fırsatı sunuluyor. 145 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip daireler,  doğru yatırımın adresi oluyor.

Web: www.gunesliexpress.com

Telefon: 445 05 05

“Çukurova Tower”

Anadolu yakasının yeni yıldızı Kartal’da, merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower’da çifte bayram coşkusu yaşanacak. Ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower’da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Üstelik KDV de Çukurova Gayrimenkul’den…

36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’da çeşitli büyüklükte ve özellikte, dokuz farklı tipte 253 konut bulunuyor. Yüzde 90’ı yeşil alan, 1.200 metrekaresi ise kapalı sosyal tesis alanından oluşan Çukurova Tower’da, stüdyo daireler 179 bin TL, 1+1'ler 254 bin TL, 2+1'ler 454 bin TL, 3+1'ler ise 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çukurova Tower İletişim:

Web: www.cukurovatower.com                                 
Telefon: 0216 517 55 55
 

“Koru Florya”

İstanbul’un en nezih semti Florya’da konumlanan KoruFlorya, deniz, göl ve orman manzaralı ev hayali kuran, konfor ve kaliteyi tercih eden geniş aileleri bayramda satış ofisine bekliyor. KoruFlorya’da yaşamın Temmuz ayında başladığını müjdeleyen satış ofisi, Ramazan Bayramı’nın 2. günü potansiyel ev sahiplerini ağırlayacak.

Yakaladığı satış grafiğiyle TOKİ’den 8 kez ciro şampiyonluğu elde eden, ünlü İngiliz mimarlık ofisi Broadway Malyan imzalı KoruFlorya’nın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, “KoruFlorya’da yaşam başladı. KoruFlorya’nın sakinlerine rezidans konforunda, müstakil ev kadar sıcak, çağdaş ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyoruz. Projeyle ilgilenen misafirlerimizi Ramazan Bayramı’nın 2. günü satış ofisimize bekliyoruz. Tecrübeli ekibimiz misafirlerimize projeyle ilgili her türlü bilgilendirmeyi yapacaklar” dedi.

Koru Florya iletişim

444 8 252

www.koruflorya.com

Eren Aşnaz/emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI