24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerGülpark Suits projesi satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 500 liradan!

Gülpark Suits projesi satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 500 liradan!

İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen Gülpark Suit prrojesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Gülpark Suits projesi 10 katlı tek blok halinde yükseliyor.
 
Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana gelen Gülpark Suits projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olarak yaşama geçiyor.
 
Gülpark Suits Sefaköy projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Gülpark Suits fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 lira ile 4 bin lira arasında değişiyor.
 
Gülpark Suits ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanmak mümkün. Ayrıca firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 
 
Gülpark Suits projesi lokasyon olarak TEM’e 4.5 kilometre, E-5 Karayolu'na, 212 Alışveriş Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, hastaneye 500 metre, okula 400 metre ve çevre restoranlara 200 metre mesafede konumlanıyor.
 
Gülpark Suits Konutları'nda yüzme havuzu, hamam ve sauna, 7/24 özel güvenlik sistemleri, otopark, mağazalar, kafeterya, teras bahçeleri ve süs havuzları gibi sosyal ortak kullanım alanları bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI