23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFolkart Life Bornova'da ulaşılabilir lüks 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Folkart Life Bornova’da ulaşılabilir lüks 189 bin TL’den başlayan fiyatlarla

İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından hayata geçirlen Folkart Life Bornova projesinde lüksü ulaşılabilir fiyatlarla sunma iddiası ile yola çıkılıyor. 250 milyon TL yatırım değerine sahip projede 830 adet konut bulunuyor. 

İzmir'in kalbinde tüm ana asklara yakın konumda yer alan proje İzmir çevre yoluna, metroya, İzban'a, İzmir – Çeşme ve İzmir – Aydın Otoyolu'na bağlantılı, çevre yoluna 500 metre mesafede yer alıyor. 

Yeşil dokunun korunarak inşa edildiği projenin yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrılıyor. Lüksün ulaşılabilir fiyatlarla sunulduğu projede; açık – kapalı yüzme havuzu, SPA, spor alanları, toplantı salonları, sauna, buhar odası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.

Bütün dairelerinde geniş terasların bulunduğu proje, güneşin yansımaları ile renklenen camları, zarif aksları ve yatay mimarisi ile İzmir'in sembol projelerinden biri olmaya aday. 

Lüksün ulaşılabilir fiyatlarla sunulduğu projede fiyatlar, lansmana özel 189 bin TL'den başlıyor. 

Folkart Life Bornova fiyat listesi 

1+0 daireler, 189 bin lira ile 225 bin lira arasında,

1+1 daireler, 285 bin liradan başlayan fiyatlarla,

2+1 daireler 385 bin lira ile 450 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

'Yüzde 50 prim yapar'

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı açıklamada Folkart Life Bornova projesinin yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacağını ifade ederek; " “Buradan yatırım yapacakları nasıl bir gelecek bekliyor sorusunun cevabını vermek gerekirse; projenin bitimiyle birlikte metrekare fiyatlarının 5 bin 500 -6 bin TL  seviyesine çıkmasını bekliyoruz. Yatırımcı bu proje ile yüzde 40 -50 kar sağlar diye düşünüyoruz. Bu da konutun yatırım yapılmaya en cazip kalem olmayı sürdürdüğünü gösteriyor. Türkiye büyümeye devam ediyor, kişi başına düşen gelir artıkça, kişi en önemli ihtiyacı olan konuta yönelmeyi sürdürüyor. “  diye konuştu. 

Folkart Life Bornova projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI