23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerEVvel İstanbul'un yüzde 40'ı ön satışta sahiplerini buldu..

EVvel İstanbul’un yüzde 40’ı ön satışta sahiplerini buldu..

Bu yıl sonuna kadar satışların tamamının yapılması öngörülen EVvel İstanbul Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçecek olan bir konut projesi.

3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar devasa projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezi olan Başakşehir’de 700 milyon TL yatırımla başlatılan proje, ‘Evvelce nasılsa, EVvel’de fazlasıyla’ sloganıyla geçmişin değerlerini günümüzün konforuyla buluşturuyor.

EVvel İstanbul, sokaklarından sosyal alanlarına mahalle kültürünü yeniden yeşerten yerleşimi ile ön plana çıkıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan EVvel İstanbul’da yer alan 678 konutun satışlarının bu yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Üçüncü Köprü’den Üçüncü Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar devasa projelerin yer alacağı Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de yükselecek ‘EVvel İstanbul’ projesi, şimdiden Başakşehir’in iddialı projeleri arasına girdi.

TOKİ İştiraki Emlak Konut,  hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığındaİstanbul’un sağlam zemine sahip büyük uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı’nda hayata geçecek EVvel İstanbul’un ön talep toplama süreci Ekim ayında, ön satışları ise Kasım ayı başında başladı. Projeye henüz kapsamlı bir tanıtım yapılmadığı bu 2 aylık sürede yoğun bir talep geldi.

‘Doğru hedef kitle, doğru lokasyon kazandırıyor’

EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 ay içinde çok yoğun talep aldıklarını belirterek EYG Gayrimenkul olarak adım attıkları ilk gayrimenkul projesinde kısa sürede elde ettikleri başarılı satış grafiği nedeniyle heyecanlı olduklarını kaydetti. Bu süreçte Emlak Konut GYO ile girdikleri işbirliğinden de memnuniyet duyduklarını ifade eden Çelik, “1 ay içinde 678 konuttan 275 konutun önsatışını tamamladık. Sektör tecrübemiz ve ortaklığımıza duyulan güven bir yana özellikle Başakşehir bölgesinin geleceğine duyulan inanç da bu sonuçta etkili oldu.Proje gelişim aşamasında bölge ile ilgili pazar araştırması yaptık, lokasyonu ve hedef kitleyi yakından inceledik ve satışa başlayınca çok doğru bir analiz yaptığımızı gördük. Konut sektörünün kampanyalarla satışlara hız vermek için tatlı bir rekabet içinde olduğu bu dönemde EVvel İstanbul, lokasyonu ile doğru hedef kitleyi yakaladı ve gerçek ihtiyacı karşılaması bakımından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Bu dönemde öngörüsünü doğru yapan ve hedef kitlesini doğru tespit edebilen projeler kazanacaktır” diye konuştu.

Proje gerçek mahalle sıcaklığını yansıtacak

EYG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Çakırcı, projenin sokakları, meydanları, yeşil alanları, ticari üniteleri vesosyal alanlarıyla gerçek mahalle kültürünü yeniden canlandırdığını ifade etti. Çakırcı, şöyle devam etti:

“Evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenler için özel olarak tasarlanan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip… EVvel İstanbul, büyük balkonları, kış bahçeleri, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat kullanım alanlarına sahip bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI