20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriElit Grand Palas mimarisi ile göz kamaştırıyor

Elit Grand Palas mimarisi ile göz kamaştırıyor

  Stüdyo ve 1+1 dairelerden oluşan proje, hem ev hem de Ofis olarak kullanıma uygun. En son İnşaat teknolojisi ile LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı bir proje olarak inşa edilen Elit Grand Palas, estetik mimarisi ile göz kamaştırıyor.

Dev aslan heykelleri
Geçmişin ihtişamının sadece dış cepheye değil, iç cepheye de taşındığı projede, girişte Dolmabahçe Saryı'anı anımsatacak dev aslan heykelleri bulunuyor. 4 bin 300 metrekarelik iç avluda ise İtalyan meydanlarını andıran yeşil bir meydan bulunuyor. 8 katlı olarak planlanan projede kat yüksekliği 3 metre olurken, ayrıca her katta ortak kat bahçeleri ve lounge alanları bulunuyor.


Mimarisiyle olduğu kadar, sosyal olanakları ve rezidans hizmetleriyle de adeta bir sarayı andıran Elit Grand Palas'ta, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, bowling, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, Türk hamamı, spa, sağlık merkezi, lounge, kat bahçeleri, restoran, cafe ve bar gibi hayatı kolaylaştıracak ve zevkli hale getirecek imkanlar bulunuyor.

Farklı beklentilere farklı çözümler
Rezidans hizmetleriyle de dikkat çeken Elit Grand Palas'ta, vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi hizmetlerin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant sistemi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, daire sahipleri ev temizliği, kuru temizleme ve kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri;  uçak-otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri; doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri ve  daha birçok özel hizmeti alma şansına sahip olacak.

En az yüzde 50 prim
Elit Grand Palas'ın satışa çıktığı günden bu güne alıcısına yüzde 20 prim kazandırdığını belirten Satış ve Pazarlama Koordinatörü  Çiğdem Şengün, projenin tamamlanana kadar en az  yüzde 50 prim yapmasını öngördüklerini söyledi. Projedeki dairelerin yüzde 65'inin satıldığını söyleyen Şengün, 4-5 ay içerisinde tamamının satılmasını beklediklerini ifade etti.

Yatırımcılardan büyük ilgi
Elit Grand Palas'ın Yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Şengün, "Projeye hem oturum için hem de yatırım için oldukça fazla talep var. Havaalanına çok yakın bir proje olması nedeniyle özellikle şirketler Ofis ya da konaklama evi gibi kullanmak için alıyorlar. Yine Elit Grand Palas, yabancılardan da büyük ilgi görüyor. Yurtdışında yaşayan Türkler projemizle yakından ilgileniyor. Toplu alım yönünde de talepler geliyor" dedi.

Elite Grand Palas İletişim bilgileri

Web : www.elitgrandpalas.com

Tel : 0216) 482 70 70

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI