24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriDekar Asmalı Bahçeler'de lansman fiyatları için acele edin

Dekar Asmalı Bahçeler’de lansman fiyatları için acele edin

Dekar DK, Bahçeşehir’de her evin kendine özel bir bahçesi olan, toplamda 650 bahçeli evden oluşacak en yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler ile yeşille iç içe bir yaşam sunuyor. İlk olarak projenin 1. kısmı olan 50 bin metrekare üzerinde konumlanmış.

Dekar Asmalı Bahçeler nerde?

Proje Bahçeşehir'de. Havalimanına yakın.  Toplu taşımaya yakın. Özellikle 3. Köprü bağlantı noktaları projemizin çok yakınından geçiyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de sosyal alanlar

Bahçe kullanımlarında  kişiler, kendi bahçe masraflarını, kendileri karşılıyor.  Kat yönetim planlarında kimin ne kadar bahçe kullanacağını belirliyoruz.

Dekar DK, Bahçeşehir’de her evin kendine özel bir bahçesi olan, toplamda 650 bahçeli evden oluşacak en yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler ile yeşille iç içe bir yaşam sunuyor. İlk olarak projenin 1. kısmı olan 50 bin metrekare üzerinde konumlanmış 228 evin satışı yapılıyor.

50 bin 125 metrekarenin yeşil alana ayrıldığı Asmalı Bahçeler  projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, güvenlik, otopark, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları ve  23 bin 365 metrekare park alanı bulunuyor.

'Ulaşılabilir bahçeli evler yapıyoruz'

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, yaptığı açıklamada Dekar Asmalı Bahçeler projesi ile ilgili şunları söyledi:

"Dekar Asmalı Bahçelerprojesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Salih Kuzu, “Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekar’ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Dekar Asmalı Bahçeler, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından çok farklı bir projedir. Biz de bahçeli eve olan bu talebi görüyor ve bu projemizle daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz”

Dekar  Asmalı Bahçeler ev fiyatları

2+1bahçe katı  520 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla

3+1 bahçe katı 583 bin 780 TL'den başlayan fiyatlarla

4+1 bahçe katı 777 bin 700TL'den başlayan fiyatlarla

5+1 bahçe katı 846 bin 380TL'den başlayan fiyatlarla

3+1 dublex daireler 689 bin 830TL'den başlayan fiyatlarla

4+1 dublex 854 bin 460TL'den başlayan fiyatlarla

4+2 dublex 874 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Lansmana özel tüm satışlarda %10 indirim uygulanıyor. İndirimli fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler teslim tarihi

3 etaptan oluşan projede ilk etap teslimleri Aralık 2015, ikinci etap teslimleri Mayıs 2016, üçüncü etap teslimlerinin ise Eylül 2016’da yapılması planlanıyor.

 

DEYATLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI