23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDaireler tükenirken Bulvar İstanbul'dan son kampanya!

Daireler tükenirken Bulvar İstanbul’dan son kampanya!

Bulvar Rezidans'ın tüm detayları ve satış başarısı bugün gerçekleşen basın toplantısı ile basın mensuplarıyla paylaşıldı. Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Genel Müdürü Ece Atalay, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.

Başakşehir'de büyük daire tipine talep yoğun!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Genel Müdürü Ece Atalay, "Biz zaten bu lansmanı planlamadan önce yoğun bir ön talep toplamıştık. Bu talebi lansman öncesinde değerlendirmek istedik yalnızca bir haftasonu için satışa açtık ve çok iyi bir satış başarısı yakaladık. O bölgede büyük tip konut ürettiğinizde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyorsunuz. Çünkü bölge daha çok oturum amaçlı düşünüyolar ama yatırımcılarda bu ilgiyi bildiği için gelip büyük tipolojilerde daireleri tercih ediyorlar.

Bulvar Rezidans bölgede bir ilk!

Bulvar Rezidans 3 oda 1 salon ve üzeri tiplerden oluşuyor. 165 adet dairenin 100 küsürünü satmış durumdayız. Bunlar netleşmiş olan satışlar bunların harcinde kaporalı olanlarda var. Öncelikle nitelikli bir bina. Dairelerin kendine özgü özellikleri var. Dışarıdan telefonunuza indirdiğiniz bir uygulama ile dairelerinizi kontrol edebiliyoruz. Recepsiyon hizmetleri bulunuyor. Bu özelliklere sahip bir proje bu bölgede bir ilk. Bu nedenlede çok yoğun bir ilgi gördü. Markanında bölgede bilinir olması o bölge bu noktaya gelmemize etken.

Bulvar İstanbul'un işletmesi için çalışmalara başladık!
 
Bulvar Rezidans ve Bulvar İstanbul'un yani projenin tamamının işletmesini planladık. Ekiplerini oluşturduk daha şimdiden. İstanbul'un Levent İstinye gibi bölgelerindeki çalışmış olan kişilerden oluşan bir ekip oluşturduk. Amacımız şimdiden hem hizmetleri en iyi şekilde planlamak hem de aidatları minimize etmek için doğru adımları atmak için çalışmalara başladık.
 
Kişiye özel hizmet sunulacak!
 
Bulvar İstanbul etapları nitekli bir site konseptinde. Peyzaj alanları, gölet alanları, lounge, sinema ve sosyal tesisleri ile bir bütün orası. Orada da b hizmetler verilmekte ancak rezidans etabı bu hizmetlerin çıtasının yükseldiği ve daha kişiye özel hizmetlerin yer aldığı bir etap.
 
Bulvar Rezidans'ta seyir alanı var herşeyden önce. 37 katlı bir blok ve yerden yükseliği 150 metreye kadar ulaşıyor. Bölgenin etrafı çok geniş ormanlık alanlardan oluşuyor. Kulenin tam ortasında yer alan seyir alanında yaşayanlar buluşup bu ormanlık alanların manzarasını izleyebilecekler. Birazda amaç komşuluk ilişkilerini de güçlendirmek. Bunun yanı sıra, kurye hizmetinden taksiye kadar bir çok hizmet sunuluyor. Fitness sauna, spa, kapalı yüzme havuzu gibi birçok imkan yer alıyor.
 
Bölgenin değerini arttırdık!
 
Projeyi 2013 yılı Aralık ayında satışa çıkardığımızda metrekaresi 2 bin 200 – 2 bin 400 aralığındaydı. Bir yıl oldu neredeyyse bu kadar kısa zamanda 4 binlerin üzerine çıktık. sadece proje olarak değil lokasyonunda kıymetlendi. Bölgeyede artı bir değer kattık. Bölgede satışları 3 bin 500 bazında gerçekleşiyor. 
 
Bölgeye ulaşım ve diğer projeler anlamında büyük yatırımlar yapılıyor. 11 ihtisas hastaneli Sağlık Kent projemizin karşısında yükseliyor. Metro hatları çok geniş bir şekilde bölgede bulunuyor. 2018'te sanırım bizim projemizin tam önünede metro hattı geliyor. 3. köprü bağlantı yoluda önümüzden geçmekte. 3. havalimanınada çok yakınız, Atatürk Havalimanı'na da öyle. Kanal İstanbul'a çok yakınız. 
 
Başakşehir'de fiyatlar yükselmeye devam edecek!
 
Biz hep Ataşehir örneğini veriyoruz. Gerçekten çok benziyor Ataşehir'le. Ataşehir'in bir 10 yıl öncesinde bir nevi bomboş arazi iken bugün geldiği noktaya baktığımızda gerçekten şehrin en prestijli semtlerinde biri haline geldi. En pahalı semtlerinden biri haline geldi. Başakşehir'de bu şekilde bahsettiğim yatırımlarla beraber bölgenin fiyatları giderek yükseliyor. Talep çok çünkü.
 
Basın toplantısını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
 
 

 
Bulvar İstanbul'da erken teslim müjdesi!
 
Emlak Konut projelerinde normal şartlarda 36 ay gibi teslim süresi veriyor. Ama satışların çok hızlı gitmesi finansal akışın çok olması firmanın bu konuda idealist olmasından ötürü 2016'nın ilk çeyreğinde Bulvar ve Göl etaplarını teslim etmeyi planlıyoruz. Kuleyi ise 2016'nın üçüncü çeyreği gibi teslim etmeyi planlıyoruz.
 
Daireler tükenirken Bulvar İstanbul'dan son kampanya!
 
Projenin tamamında satışlarda yüzde 90'ını aşmak üzereyiz şuanda. Normalde bakıldığında bu aşamada artık bir reklam ve kampanya çalışmasına gerek yok. Bizim içinde gerek yoktu ama biz kulede bu kadar yoğun bir alım hemen ilk andan olacağını bekliyoduk ama yine de bir reklam çalışması hazırlamıştık. Şimdi etapların tamamına özel bir ödeme planı kampanyası oluşturduk. Daireyi bugün alıp ödemenin büyük kısmına bir yıl sonra başlanacak bir kampanya. 
 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI