24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriÇengelköy Park Evleri'nde 373 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz

Çengelköy Park Evleri’nde 373 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz

Çengelköy'de 65 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen Çengelköy Park Evleri Selimoğlu ve Demirland imzalarını taşıyor.
 

Çengelköy Park Evleri nerede?

 
Çengelköy Park Evleri, Anadolu yakasında Boğaziçi İmar Alanı içinde yer alan ender arazilerden birinde konumlanıyor. 65 dönümlük arazimizin Boğaz'a bakan bir yamaçta bulunması, her iki köprüyü de (Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü) gören bir manzaraya sahip olmasını sağlıyor. Çengelköy Park Evleri, Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km mesafede konumlanıyor.

Sosyal olanaklar

Villalar ve rezidans için özel sosyal imkanları ile Çengelköy Park Evleri'nde açık ve kapalı spor alanları, kapalı havuzları, fitness salonları ve spa merkezleri ile rahatınız için tüm olanaklar mevcut.

Alışveriş alanları, spor merkezleri ve yeşil alanlar sayesinde stresinizi atmanız için tüm alt yapı hazırlanıyor. Huzur, konfor, güven, komşuluk, hedeflenen yaşam tarzının temellerini oluşturturuluyor. Gerek mimari yaklaşımda ve peyzaj öğelerinde, gerekse iç mekanlarda kullanılacak malzemelerin doğal malzemeler olmasına özellikle dikkat edilen projede, İç mekan çözümleri, kullanıcıların kendi kimliklerini yansıtacakları fikirlere olanak sağlayacak çözümler önermektedir.

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar

Rezidans fiyatları 373 bin dolar ile 1 milyon 610 bin dolar arasında

Villalar 2 milyon dolar ile 3 milyon 190 bin dolar arasında

Bahçe dublexleri 1 milyon 153 bin dolar ile 1 milyon 667 bin dolar arasında değişiyor.

Yüzde 25 beşin ödemelerde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Yüzde 50 peşin ödeme yapılmadı halinde, kalan kısım firma bünyesinde 30 ay 0 faiz imkanı ile taksit yapılabiliyor. Peşin ödemlerde ise; indirim yapılabiliyor. 

Teslim tarihi

Projede anahtar teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor. 

Çengelköy Park Evleri İletişim

Web: www.cengelkoypark.com

Tel: 444 2 866

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI