30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriCem Altunbüken Relux markasını ve yeni projelerini anlatıyor!

Cem Altunbüken Relux markasını ve yeni projelerini anlatıyor!

Relux Gayrimenkul markasını yaratarak inşaat sektöründe projeler hayata geçirecek olan Altunbüken Holding'in İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.

RÖPORTAJIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Biz Altunbüken Holding olarak farklı sektörlerde faliyet gösteren firmayız. Kuyumculuk mücevher, kıymetli madenler işinde. Uzun zamandır gayrimenkul işindeyiz ama Relux markamızı 2013 senesinde belli bir felsefe üzerinde çıkartarak kurduk. Felsefemizin ana teması globala çıkma amaçlı lüksün yeni tanımından koyduğumuz bir isim oldu. Relux olarak baktık ve lüksü yeniden tanımlıyoruz. Bize göre artık lüks zamanda lüks oldu dolayısıyla sizin o markayla hissettiğiniz duygularda size katılan bir lüks oldu. Biz bu duygulara oynuyoruz. Herkes inşaat yapıyor ama biz ekstra ne katıyoruz ona bakıyoruz. Biz sizin duygularınızada hitap etmek istiyoruz. 
 
Bizim sektör olarak herkes hangi kitleye hitap ediyorsa A plus B plus C plus bizim öyle kategori yok. Sektörün geldiği trend bu. Sektörde bir segmentasyon kalmadı. Herkes herşeyi kullanabiliyor. Herkes herşeye yatırım yapabiliyor. Önemli olan şey bizim bakış açımızda yaptığınız yatırımın geri dönüşündeki size verilen his ve kazanç. Burada önemli olan birkaç nokta var. Ne aldığınız ve nerede aldığınız önemli. Bizim odaklandığımız nokta şehir merkezi. Şehir merkezinin en merkez noktaları ve ulaşım ağına yakınlıkta değil içinde olmaktan bahsediyoruz. Kurduladığımız şuanda satışa sunduğumuz 2 proje var. Birisi Ümraniye Tepeüstü'nde ofis bölgesinde olan Relux RSO 50 projemiz ki bu ofis projemizdir. Diğeride Ataşehir Finans Merkezi'ne 1 dakika mesafede olan rezidans projemiz. Dolayısıyla dünyanın en ünlü mimarlarıyla çalışıyoruz. Ödül aldık geçen sene Relux RSO 50 projemizle İngiltere'de. Yapılan yatırımlarımızı hem ödülle taçlandırmak hoşumaza gidiyor, hemde bu şekilde müşterilerimizle feedbacklar hoşumuza gidiyor.
 
Reluxün geliştirdiği lüksler var. Felsefeye odaklandık. Bizim algoritmamızda söyle birşey var. İnsanlar ne istiyor mantığından gittik. Zaten bizde gayrimenkul google'ı olacağız felsefeside buradan çıkıyor. İnsanların ne istediğini düşüncelerinden annlamaya çalışıyoruz. Herkes yatırımından para kazanmak istiyor, güzel yerlerde yaşamak istiyor ve zaman kazanmak istiyor. Zamanda şehir merkezinde oluyor, ulaşım akslarına yakınlık oluyor. Onlara sunulan imkanları güzel paketler halinde sunuyoruz. Ekolüks, kids, flex diye ürünümüz var. Kids mesela, insanlar çocuklarına önem veriyor. Yaptığımız Ataşehir projesinde kids lüksünü sunduk. Wifi korumalı çocuk odalarından tutn duvarların yüksekliği, pencerelerin yüksekliğine kadar elektrik soketlerindeki koruma alanlarıan tutan duvarlarına kadar çocuk odaklı düşündük. Paket olarak sunuyoruz bunları isteyenler alabiliyor. Paketlerimiz 2 projemizde de mevcut. Herşeyi herkes yapıyor ama hiçkimse doğru yapmıyor.
 
Relux olarak 2015 senesi içerisinde 2 projemiz daha var. Diğer projelerimizin teslimi 2016'da, Ataşehir projemizde yaklaşık 8 ay sonra teslim edeceğiz. Önümüzdeki dönemde Topkapı'da geliştirdiğimiz E-5 üzerinde yine metro ve metrobüse yakın E-5 sıfır büyük karma projemiz var. Projemizin mimarı yine Gökhan Avcıoğlu. Altunbüken Holding'in kendi bünyesinde olan 150 dönüm üzerinde kurulan marina otel villa projemiz var. Lansmanını 2016 yılında yapmayı planlıyoruz. Şuanda çalışmalarını yürütüyoruz. Bodrum Mazı bölgesinde geliştiriyoruz. 120 yatlık marina, 110 villa ve otelden oluşan bir proje şuanda geldiğimiz nokta.
 
Ümraniye'deki projemizde fiyatlarımız ortalama 10 bin lira. Ataşehir projemizde 5 bin 5 bin 500 lira civarındayız. Her iki projemizde banka kredisi kullanılabiliyor. 3 büyük bankanın garantörlüğü altındayız. Burada yatırım güvende diye bir toolumuz var. 
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI