23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerBu ilçede tam 12 bin 247 adet konut içeren projeler devam ediyor...

Bu ilçede tam 12 bin 247 adet konut içeren projeler devam ediyor !

Bahçeşehir’de 9 bin 237, Ispartakule ‘de ise 2 bin 10 olmak üzere toplamda 12  bin 247 adet konut projesinin devam ettiği görülüyor. 15 yıl içerisinde planlı bir şekilde büyüyerek depreme dayanıklı, altyapısı tamamlanmış ve modern yapılara sahip örnek bir uydukent halini alan bölgedeki projeler ‘ Şehrin hem içinde, hem de dışında’ konseptiyle tanıtılıyor.

Prim beklentisi olan buraya geliyor..

Şehir merkezine göre metrekare birim fiyatlarının daha uygun seyrettiği bölgeye; Kanal İstanbul yeni havalimanı ve üçüncü köprü projelerinin prim anlamında önemli katkılar sağlayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durum orta ve üst gelir grubuna sahip olanların oturmaya, İstanbul’da prim şansı her geçen gün daha çok azalan yatırımcıları da daha fazla kazanmak adına bölgeye çekiyor.

Ulaşım önemli sorun..

Gelişimini devam ettirip hızlı nüfus çekmesine rağmen bu nüfusun şehir merkezine ulaşımı şuanda bölgenin tek negatifliği olarak göze çarpıyor. Buna göre bölgeye araçla gitmek isteyenlerin gişelerden geçmesi gerekirken, bu durum Mahmutbey gişelerdeki trafik sorununu oluşturuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gelecek planları arasında bölgeye metronun girmesi yer alıyor.

HaberTürk

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI