23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerBayrampaşa'ya muhafazakar otel!

Bayrampaşa’ya muhafazakar otel!

Mes Şirketler Grubu ve Birlik İnşaat ortak yapımı olan Retaj Hotel, 12’si süit olmak üzere 169 odaya sahip; konferans ve toplantı salonları, kapalı yüzme havuzu ve İstanbul’un dört bir yanını kuşbakışı gören manzarasıyla, konaklamak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek.
 
Önceki gün Güneşli Retaj Royal İstanbu Otel’de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, İstanbul’un hızlı gelişen ve ulaşım imkanlarıyla çok özel bir konumu olan Bayrampaşa’ya seçkin bir otel daha kazandırılmış oldu.
 
Mes Şirketler Grubu bugüne kadar, Capacity AVM, Sultanbeyli Atlas AVM, West Side İstanbul, Ümraniye Canpark AVM, CapitalTower, MonReve Eyüp gibi projelere imza attı.
 
Retaj Hotel'in yapımı Mes Şirketler Grubu tarafından Franchise olarak gerçekleştirilmişti. Dünya'da 11 otele sahip olan Retaj Katar ve Körfez piyasasında gayrimenkul ve konaklama sektörüyle adını duyurmuş önemli bir şirket, 12. oteli için Bayrampaşa'yı tercih etti.
 
Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal, Retaj Al Rayyan Otel’le birlikte yakın zamanda ikinci bir oteli daha bu bölgeye kazandırmak istediklerini ifade etti ve Bayrampaşa'nın konumu itibari ile çok önemli olduğunu, bu sebeple de yatırımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Tüm bunların yanı sıra; RetajGroup, MesGroup ve Birlik İnşaat heyetleri, 2020’de Katar’da yapılacakDünya Futbol Şampiyonası için planlanan bazı yatırımların görüşmelerine de başladılar.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI