24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAraplar Türkiye'yi güvenli bulduğu için yatırım yapıyor!

Araplar Türkiye’yi güvenli bulduğu için yatırım yapıyor!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti. Fuar'da Fikirtepe'den yalnızca Baysaş İnşaat'ın standı vardı ve aynı stand içerisinde yurtdışı pazarlamasını yapan Gate İstanbul firmasıda bulunuyordu. Baysaş İnşaat Satış Danışmanı Şeyman Şengül, Gate İStanbul Kurucu Ortakları Fouad Abdulfattah ve Yavuz Selim, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı. 
 
 
Fuarı değerlendiren Şengül, "Sabah 9'dan beri buradayız ve  yoğun bir ilgi var. Beklediğimizin üzerinde talep. Güzel gidiyor fuar." dedi.
 
Arap yatırımcıların Türkiye'yi neden tercih ettiklerini açıklayan Abdulfattah, "Çünkü Araplar Türkiye'nin bu hükemtini seviyorlar. Bu hükümet Türkiye'yi çok güzel bir yere getirmiş o yüzden yatırımcılar bakıyor Türkiye sakin yatırım yapılabilen bir yer oldu onun için buraya gelmeye başladılar." dedi.
 
Gate İstanbul firmasının misyonunu anlatan Selim, "Biz Körfez ülkelerindeki yatırımcılara burada bir acenta gibi araştırma mücadele en güzel seçeneklerin bulunması ve güvenilir bir şekilde bunları o yatırımcılara sunulması konusunda biz danışmanlık yapıyoruz. Bu kapsamda tabiki büyük firmalarla da çalışıyoruz. 3 senedir yapıyoruz. Şuanda ofisimiz Etiler'de ama Arap ülkelerinin birçok yerinde ofislerimiz var, partnerlerimiz var." dedi.
 
Sözlerine devam eden Selim, "3 yıl önce büyük bir enerji bir ivme vardı. Bir ara duraksadı ama şimdi yeniden eskisinden daha hızlı bir şekilde devam ediyor. İvme artarak devam ediyor." dedi.
 
Projenin satışları hakkında bilgi veren Şengül, "Fikirtepe bölgesinde zorlu bir süreç vardı  biliniyor herkes tarafından. Bizde Baysaş İnşaat olarak bunu birazda bilinirlik arttıkça aslında satışlarımızın oranıda biraz daha fazla olmaya başladı.  Ne kadar çok bilinirliğimiz artarsa o kadar çok talep görüyoruz. Fuarda talep güzel, gördüğümüz tepkiler güzel.Geri dönüşüde güzel olur diye düşünüyoruz." dedi.
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI