20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerZonguldak’ta 524 Emekli Konutu Satışa Çıkıyor

Zonguldak’ta 524 Emekli Konutu Satışa Çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi) tarafından emekliler için yaptıralacak evlerin 200 tanesi Zonguldak merkezde , 324 tanesi ise kentin Çaydeğirmeni İlçesinde hayata geçirilecek. Konutlar için ön talep toplama dönemi 13 haziran pazartesi günü başlayacak ve 30 haziran Perşembe günü mesai bitiminde sona erecek. Konutların kurası ise 1 ağustos pazartesi günü yapılarak hak sahibi olacak emekliler belli olacak.
 
Zonguldak merkezde inşa edilecek 200 konutun tamamı 2 oda 1 salon olarak projelendirilecek. Emekliler konutlara başvurularını Zonguldak’taki Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla yapabilecekler. Başvurularla ilgili detaylı bilgiyi haberin en altındaki bilgilendirme formunu tıklayıp açarak öğrenebilirsiniz.
 
Çaydeğirmeni İlçesinde yapılacak 324 adet emekli konutunun da tamamı Zonguldak merkez gibi 2 oda 1 salon olarak inşa edilecek. Başvurular aynen Zonguldak merkezdeki konutlar gibi vilayetteki Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla yapılacak ev haberin altındaki bilgilendirme formu Çaydeğirmeni emekli konut başvuruları için de geçerli olacak.
 
Başvuruda bulunanların konut sahibi olmamış olmaları şartı bulunuyor. Hane halkının toplam gelirinin de 3 bin 200 lirayı geçmemesi gerekiyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI