20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriZeytinburnu’na 3 Milyarlık Proje : “Yedi Mavi”

Zeytinburnu’na 3 Milyarlık Proje : “Yedi Mavi”

Zeytinburnu’nda 2010 yılından sonra hız kazanan ilçe geneli dönüşüm projelerinden sonra sıra lüks projelere geldi.İnşaat sektöründe öncü firmalar olan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla 1 milyar 140 milyon lira ihale bedeli olan Yedi Mavi projesinin temelleri atıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Zeytinburnu’nda bulunan en değerli arazisi üzerinde inşa edilecek Yedi Mavi projesi için 3 milyar liralık bir yatırım bütçesi planlanıyor.Bu plan dahilinde 63 dönüm arazi üzerinde 17 katlı 6 blok ve bir alışveriş merkezi yer alacak ve konut, home Office, AVM ve apart şeklindeki otellerden oluşan karma bir konsept hayata geçecek.

63 dönüm arazi üzerinde 17 katlı 6 blok ve bir alışveriş merkezi yer alacak olan projenin, Metrekare fiyatı en düşük 12 bin, en çok 18 bin liradan satışa sunulacak olan proje, ön talep toplama süre zarfında yatırım yapmak isteyenlere karlı bir kapı aralıyor.
İlk etapta 20 bin m2’si satılması planlanan projenin 10 gün içerisinde 15 bin m2’si satılmış durumda.Yaklaşık 20 gündür satışları süren projenin konut fiyatları 985 bin TL ile 6.5 milyon TL arasında değişiklik göstermekte.

 
Yedi Mavi projesinde olanlar
 
– Yüzde 80’i deniz manzaralı, geniş teraslı dairelerde ana tema İstanbul, deniz ve doğa olacak. 
– 17 katlı 6 bloklu bir AVM’li olarak planlanan ve 1047 adet bağımsız ünitenin yer alacağı Yedi Mavi'de  apart otelin 52 odalı olması planlanıyor.
– Farklı tiplerde olan konutların büyüklükleri 75 metrekareden 400 metre kareye kadar değişiklik gösteriyor.
 
– Geriye kalanlarda ofis, AVM ve apart otel planlamasına gidildi.
– 560 adet konut için metrekare fiyatı 12 bin lira’dan başlayacak.
– Bir rıhtımın da yapılması plan dahilinde olan projede ulaşım imkanları daha da      genişletilecek.
– Otopark konusuna çok önem proje’de 2.600 araçlık bir otopark olacak

Yedi Mavi projesinde teslimat 2018 yılı sonu olması bekleniyor.
 
Daireler milyon değerinde 

 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipi dairelere tipleri bulunan projede 560 farklı tipte daire yer alacak projede en ucuz daire fiyatı KDV hariç 985 bin liradan, en pahalı daire fiyatının ise 6.5 milyon TL’den alıcısı bekleniyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI