23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriZermeram Metrekare Birim Fiyatları 3 Bin TL'den Satışta

Zermeram Metrekare Birim Fiyatları 3 Bin TL’den Satışta

16. MÜSİAD Expo Fuarı'nda Konya'da inşa ettikleri Zermeram'ı tanıtan Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Zermeram ile ilgili detayları  Emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık Röportajını İzlemek İçin Videoyu Tıklayınız

Projenin Yüzde 80'i Yeşil Alana Ayrıldı

Konya'da tek parselde üretilen en büyük konut projesi olan Zermeram, 321 bin metrekare arsa alanına sahip. 1077 daire 42 ticari üniteden oluşan Zermeram projesinin %75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 14 bahçe dubleks, 9 adet yalı ve 35 adet villanın da inşa edildiği projede 'su' ve 'yeşil' ön plana çıkıyor. 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2 bin 750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlanan projede, kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile elektrik üretilerek, elektrik tasarrufu sağlanacak. Gri su arıtma tesisi ve yağmur suyunun depolanacağı projede depolanan sular, sulamada kullanılarak tasarruf edilecek.

Zermeram'da Geniş ve Konforlu Daireler

Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projede, 5 adet beyaz eşya; 2 fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi, ocağında dairelerle birlikte verileceğini söyledi. Geniş ve konforlu dairelerin inşa edildiği Zermeram projesinde; 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 , 4,5+1 daire tipleri mevcut. Projede daire büyüklükleri ise 120 – 1052 metrekare aralığında değişiyor.

Zermeram Fiyatları Metrekaresi 3 Bin TL'den Başlıyor

Projede 2 tip villa bulunuyor. 350 metrekarelik küçük villa ve 1000 metrekarelik büyük villa seçeneğinin bulunduğu Zermeram'da satış fiyatları hakkında konuşan Ömer Saylık, 'İstanbul'daki fiyatlara bakınca bizim projemizde fiyatlar çok düşük. İstanbul'da bu tarz bir projeden minimum metrekaresi 5 bin TL'den ev sahibi olabilirken bizim fiyatlarımız metrekaresi 3 bin TL' dedi. Ömer Saylık, 1. etaptaki konutların yüzde 40'ının satıldığını söyledi.

Zermeram Yatırım Maliyeti 700 Milyon TL

Projenin yatırım maliyetinin 700 milyon TL olduğunu aktaran Ömer Saylık, hasılat beklentilerinin ise 1 milyar TL olduğunu açıkladı. Ömer Saylık projenin prim beklentisi sorusuna ise, 'Konutlar, en fazla İstanbul'da prim yapıyor. İstanbul'u; İzmir, Ankara ve Antalya takip ediyor. Bu illerin ardından da Konya geliyor' diyerek cevap verdi. 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI