28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaEditörün SeçtikleriYıldızı parlayan bölgenin iddialı projesi: Seba Suites

Yıldızı parlayan bölgenin iddialı projesi: Seba Suites

Cendere Vadisi'nin Seba markalı 3. konut projesi olan Seba Suites; 8 bin TLden başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu.

İstanbul’un Avrupa Yakası ilçelerinden Kağıthane sınırları içinde yer alan Cendere Yolu (Cendere Vadisi) gayrimenkul projelerinin son yıllarda yıldızı parlayan en gözde lokasyonlarından biri oldu. Bulunduğu konum ile İstanbul’un en önemli iş merkezleri olan Maslak ve Levent’in hemen yanı başında bulunan bölge; ana ulaşım arterlerine ulaşımın çok kolay olmasıyla birlikte son yıllarda önemli şirketlerin genel merkezlerini buraya taşımasının yanında sanayi bölgesinden dönüşümün verdiği avantajlarla birlikte karma projelerin ve konut projelerinin gözde lokasyonlarından biri haline geldi. Önümüzdeki yıllarda Avrupa Yakası’nın Bağdat Caddesi olacağı söylenen Cendere Yolu’nda Seba İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor. Bölgede bugüne kadar Seba Office Boulevard ve Seba Flat projelerini hayata geçiren şirket şimdi de Seba Suites adını verdikleri yeni bir konut projesine başlıyor.

Seba Suites’de kat planları ve sosyal alanlar

Kağıthane Hamidiye Mahallesi Cendere Yolu üzerinde yer alan 7 bin 256 metrekarelik arsa üzerinde 11 ve 15 katlı 2 blok halinde tasarlanan Seba Suites projesi; büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 kat planlarında 144 daireden ve 23 ticari mağazadan meydana geliyor. Henüz inşaat başlama safhasında olan projede örnek daire bulunmuyor.

Projenin sosyal donatı alanları arasında; çocuklar için park ve oyun alanları, açık yüzme havuzu, sosyal tesis içinde donanımlı fitness salonu salonu, kapalı otopark alanı, güvenlik, kafe ve restoran ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği alışveriş dükkanları bulunuyor.

Seba Suites’de teslim tarihi, satış fiyatları ve projenin konumu

Konut teslimlerinin 2020’nin ilk aylarında başlaması planlanan projede metrekare satış fiyatları 8 bin TL’den başlıyor.

Proje; konum olarak yapımı devam eden metro hattının bölge istasyonuna 300 metre mesafede yer alırken Levent – Büyükdere – Maslak hattına da yakın bir lokasyonda bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI