28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaVillalarYeşil Yaka 2017'de teslim

Yeşil Yaka 2017’de teslim

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ve Nurol GYO'nun ortak projesi olan Yeşil Yaka projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Yeşil Yaka projesi ismi gibi yeşil oranıyla da dikkat çekiyor. İlk etabında 56 adet villaya ev sahipliği yapacak olan Yeşil Yaka projesinde geniş tavan yüksekliğine hassasiyet gösteriliyor. Ferahlık için önemli bir kriter olan tavan yüksekliği, villalarda 4 metre olarak tutuluyor.

Yeşil Yaka Villaları iki etaptan oluşacak. Sedir Villaları ve Söğüt Villaları olarak iki farklı etap halinde hayata geçirilen projede doğanın içinde seçkin bir hayat hedefleniyor.

Konut sahipleri için opsiyon olarak sunulan havuz kullanımı, tüketicinin tercihine göre bahçe alanı olarak da dizayn edilebiliyor.

Yeşil Yaka'da villaların büyüklükleri ise 369- 379 metrekare aralığında değişiklik gösterebiliyor.

2 milyon 510 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan ve Mesa- Nurol işbirliğiyle Büyükçekmece'de yükselen Yeşil Yaka projesinde farklı ödeme seçenekleri bulunuyor. Projede lansman dönemine has olmak şartıyla yüzde 5 indirim uygulanıyor ve peşin alımlarda ek olarak yüzde 15'e varan indirimler uygulanıyor.

Yeşil Yaka teslim tarihi

Seçkin villa özelliğiyle dikkat çeken Yeşil Yaka projesinin ilk etabının teslim tarihi Ekim 2017 olarak öngörülüyor.

Sosyal donatı imkanı geniş

Yeşil Yaka projesi yeşil alanlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Proje içinde bir de koru bulunuyor. Salkım söğüt, ladin, Selvi ağaçları ve meyve ağaçları projeye doğal bir hava katıyor.  Ayrıca projenin içinde bir de gölet bulunuyor. 1500 metrekarelik bir alana konumlandırılan gölet sayesinde daire sahipleri yeşilin ve gölet manzarasının tadını çıkarabilecek.

Bisiklet kullanımı da teşvik etmek amacıyla bisiklet yollarına ve yürüyüş parkurlarına ver verilen projede spor faaliyetleri de destekleniyor.

Bade Yılmaz/ Emlakdream

Bade Yılmaz/ Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI