28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriYeşil GYO'dan Kira Öder Gibi 100 Ay Sıfır Vade

Yeşil GYO’dan Kira Öder Gibi 100 Ay Sıfır Vade

Beylikdüzünde hayata geçirdiği tümü bittiğinde 14 bin konutluk dev bir proje olması beklenen İnnovia zincirinde yatırımcılarına yüzde 100'ün üzerinde kazanç sağlayan Yeşil GYO , 6 projesi için konut alıcısına avantajlı paketler sunuyor. 
Bir kısmı hazır olan projelerdeki daireleri için 100 ay boyunca vade farkı olmadan ödeme yapacak olan müşteriler, arzu ettikleri takdirde yüzde 5’ten başlayan peşinat bedeli ve bin 500 liradan başlayan bedelle yeni evinin anahtarına sahip olacak.
 
Herkes ev sahibi olsun mesajını hayata geçiren Yeşil GYO, Innovia Beylikdüzü projesinin yanı sıra Ispartakule'de de yatırımcılarına büyük kazanç sağladı. Şimdi sırada diğer projeleri var.
 Bu çerçevede satışa sunulan projeler farklı il ve semtlerde konumlanıyor.Bunlar sırasıyla Elexia Levent, Elexia Topkapı, Elexia Tuzla, Innovia 4, Innovia Arifiye ve Innovia Terrace İzmit olarak sıralanıyor.
Dairelerin minimum fiyatı ise 174 bin lira olarak açıklandı En büyük avantaj ise 100 ay sıfır faiz yani vade farksız olması.
 
Projelerin yer aldığı bölgeler ise ulaşım imkânları açısından oldukça avantajlı görünüyor. Örneğin Elexia Topkapı projesinin yanıbaşında metrobüs hattının yanı sıra Cevizbağ Bağcılar ile Eminönü, Kabataş tramvay hattı, E-5 karayolu ile TEM bağlantı yolu, zeytinburnu üzerinden sahilyoluna bağlantı yolu yer alıyor. Bölgedeki kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında burada yatırım planı olanların üç yıl içinde ortalama yüzde 60 – 70 oranında kâr sağlama potansiyelinin olduğunu söyleyebiliriz.

PROJE BİLGİ FORMU

Mehmet Canıtatlı
Mehmet Canıtatlı
1971 Kilis doğumlu. İlk ve ortaöğretimini Kilis’te tamamladıktan sonra üniversiteyi İstanbul Üniversitesi iletişim fakültesi mezunu. 1990 yılından bugüne medyanın radyo, televizyon, dergi, internet ve gazete mecralarında ekonomi muhabiri, editörü, yazarı ve müdürü olarak çalıştı. Emlakdream’de yayın danışmanı olarak çalışma hayatını devam ediyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI