22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriYeniköy Konakları merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor

Yeniköy Konakları merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor

Yeni Yapı tarafından yapılan 336 konuttan oluşan Yeniköy Konakları projesinde daireler çeşitli satış imkanlarıyla alıcılarını bekliyor.

Yeni Yapı tarafından yapılan 336 konuttan oluşan Yeniköy Konakları projesinde satışlar devam ediyor.

Sektörün öncü temsilcilerinden Yeni Yapı’nın Emlak Konut GYO’ya ait Alibeyköy Güzeltepe Mahallesindeki 35 bin 856 metrekarelik arsası üzerinde gelir paylaşımı usulüyle yapılan Yeniköy Konakları projesi 10 blok olarak inşa ediliyor.

Şirket yetkililerince geçen mayısta düzenlenen basın toplantısıyla satış sürecinin başladığı projede büyüklükleri 94 ile 204 metrekare arasında değişen 2+1 – 3+1 ve 4+1 daireler müşterilerini bekliyor.

Toplam 336 konuttan meydana gelen projede konutların 2019’un ikinci çeyreğinden itibaren teslim edilmeye başlanması öngörülüyor.

Yeniköy Konakları fiyatlar ve satış seçenekleri

Projede yüzde 5’ten başlayan peşinatlarla birlikte vade farkı olmaksızın 60 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, kişiye özel farklı ödeme seçeneği de sunuluyor.

Bunun yanında, 14 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan “Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde” kampanyasıyla, yüzde 5 peşinat, 12’nci ayda veya teslim tarihinde yüzde 15 şeklinde ara ödeme, kalan yüzde 80’lik kısım için ise banka kredisi kullanılabiliyor. Kredi taksit ödemeleri ise Ocak 2019’da başlayacak.

Projede 2+1 daireler 585 bin, 3+1 daireler 983 bin, 4+1 daireler de 1 milyon 308 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Yeniköy Konakları projesinin konumu

Yeniköy Konakları projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve TEM bağlantılarına oldukça yakın konumda bulunuyor. Yeniköy Konakları İstanbul projesinden Türk Telekom Arena Stadı’na, Hasdal Kavşağı’na, AKOM’a ve Maslak’a kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca, 3 katlı İstanbul Tüneli’nin çıkış noktasında yer alan bu proje, Eyüp ile Kemerburgaz’ın kesiştiği alanda yükseliyor.

Yeniköy Konakları nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI