28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriYeni Kavala Evleri projesi

Yeni Kavala Evleri projesi

C'C Yapı AŞ tarafından Bağcılar'da 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Yeni Kavala Evleri projesi 83 konut ve 9 ticari alanda alıcılarını bekliyor.

C’C Yapı AŞ tarafından Bağcılar’da 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Yeni Kavala Evleri projesi 83 konut ve 9 ticari alandan oluşuyor.

Yeni Kavala Evleri projesinde yer alan konutların tamamı büyüklükleri 96 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 tipte evlerden oluşuyor.

Yeni Kavala Evleri projesi 2 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı 53 daire ve 5 dükkan, 2. etabı ise 30 daire ve 4 dükkandan oluşuyor.

Yeni Kavala Evleri projesinde fiyat ve satış seçenekleri

İlk etabında inşa çalışmaları devam eden projede konutlar 403 bin ile 740 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Yeni Kavala Evleri projesinde yüzde 35 peşinat ile kalan kısım için 18 ay vade yapılabiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme koşulları da sunulabiliyor.

Projenin lokasyonu ve sosyal donatıları

Yeni Kavala Evleri projesi bulunduğu lokasyon itibarı ile açılması planlanan Mecidiyeköy-Mahbutbey Metrosu’na yakın konumda yer alıyor.

Yeni Kavala Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları, kafeterya ve dinlenmek için yeşil alanlar da bulunuyor. Projeden konur sahibi olacakların araçları için ise bölgeye göre oldukça yeterli kapasitede açık ve kapalı otopark hizmeti de sunulacak.

Yeni Kavala Evleri projesinin ilk etabının Mayıs 2019’da, 2. etabının ise Haziran 2019’da teslim edilmesi öngörülüyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI