20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriYedi Mavi'den yüzde 5 peşinatla konut imkanı

Yedi Mavi’den yüzde 5 peşinatla konut imkanı

İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen ve trafiksiz bir yaşam vaat eden Yedi Mavi projesi yüzde 5 peşinat, 120 aya kadar 0,70 faizle konut sahibi olma imkanı sağlıyor.

Trafik sorununa son!
İDO Bakırköy Terminali ile Ataköy Marina'ya 1 kilometre, Atatürk Havalimanı ile İDO Yenikapı Terminali ve E-5'e 5 kilometre mesafede yer alan Yedi Mavi projesi  17 katlı 6 bloktan oluşuyor. Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen karma konseptli projede rezidans, ofis, AVM ve apart otel bulunuyor.   Yedi Mavi, Opal, Azur, Lapis, Lacivert, Turkuaz ve Safir adlı toplam 6 kuleden oluşuyor. Bütün olarak  1047 adet bağımsız bölümden oluşan Yedi Mavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı konut seçeneği yer alıyor.  

Geniş sosyal alan yelpazesi
Daire büyüklükleri  75 metre kara ile 400 metrekare arasında değişen deniz manzarasına sahip projede  metrekare fiyatları 13 bin TL’den başlıyor.
Aralık 2018'de bitecek proje kapsamında 2 bin 600 araçlık otopark alanı, akıllı ev sistemlerinden rezidans hizmetlerine, yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, spa salonlarından fitness salonuna, kafeler, alışveriş ve sosyal alanlar sıralanıyor.

İletişim:
Yedi Mavi projesinden konut sahibi olmak isteyeler için detaylı bilgi : www.yedimavi.com.tr sitesinde yer alıyor. Telefonla da,  444 7 034 numaradan bilgi alabilirsiniz. 

Yedi Mavi nerede?
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI