19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriYedi Mavi'de 120 ay vadeyle ev alma imkanı

Yedi Mavi’de 120 ay vadeyle ev alma imkanı

Zeytinburnu'nda TOBB'a ait arazi üzerinde inşa edilen Yedimavi projesinde  yüzde 5 peşinat sonrasında ister 120 ay 0,70 vade farkı ve 60 ay 0,42 faiz oranıyla ödeme seçenekleri sunuluyor.
Hasan Sever İnşaat , Kalkavan Yapı ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme iş ortaklığın Zeytinburnu’nda 63 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde 'İstanbul'un yeni hediyesi'  mottosuyla hayata geçireceği Yedi Mavi projesi  17 katlı 6 bloktan meydana geliyor.

Tasarımını  Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Tabanlıoğlu ekibinin yaptığı projede rezidans, ofis, AVM ve apart otel yer alıyor. 1.047 bağımsız bölüm bulunan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 

Satış fiyatları, ödeme seçenekleri
Yedi Mavi projesinde konutların satış fiyatları 1 milyon lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor.  Tamamı deniz manzaralı, akıllı ev sistemleriyle donatılmış projede konut alanlarının metrekare fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. 

Sosyal donatılar
 2018 yılı sonunda teslim edilmesi
planlanan projenin içinde deniz kenarında 45 dönüme yakın bir yeşil alan yer alıyor. 2 bin 600 araçlık otopark alanı bulunuyor. Projenin ortalarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan Yedi Mavi'nin sosyal donatılarını şöyle anlatıyor: “Projemizde 6 adet kule olsa da, akıllı ev sisteminden rezidans hizmetlerine, çocuk oyun alanlarından yüzme havuzlarına, spa salonlarından fitness salonlarına kadar birçok sosyal donatının yanı sıra, şık restoranlar, kafeler, birçok prestijli Türk ve dünya markasını bir arada bulabileceğiniz mağazalar, alışveriş ve sosyal aktivitelerin merkezi olacak Mavi Cadde, ayrıca evinizden veya ofisinizden adımınızı attığınızda kendinizi sosyal yaşamın içinde bulacağınız spordan kültür sanata kadar farklı sosyal etkinliklere katılma imkanı sunan Mavi Meydan ile aslında koskocaman bir yaşam vaat ediyoruz. Bunların hepsi bir araya gelince denize açılan eşsiz bir hayat, yani İstanbul’un yeni hediyesi Yedi Mavi oluşuyor.” 
Zeytinburnu sahil yolu üzerinde yükselen Yedimavi, evcil hayvan bakım merkezinden ambulans hizmetlerine, havaalanı transfer hizmetlerinden rıhtım hizmetlerine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir proje olarak dikkat çekiyor. 

Lokasyon
Yeşil Mavi lokasyon olarak İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından birinde yer alıyor ve önemli ulaşım akslarının yanı başında bulunuyor.  Proje,Tarihi Yarımada’nın içinde ve Marmaray Projesi, İDO Bakırköy Terminali, Ataköy Marina, Atatürk Havalimanı, İDO Yenikapı Terminali, E-5 ve TEM gibi çok önemli ulaşım akslarının yanı başında bulunuyor.

İletişim
www. yedimavi.com.tr
Tel: 444 7 034

Nasıl gidilir?

 

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI