20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerYazlık bölgelerde markalı projeler tercih ediliyor!

Yazlık bölgelerde markalı projeler tercih ediliyor!

Tüketiciler yazlık alırken, kiraya verdikleri takdirde yüksek getiri oranı olan yatırımları tercih ediyor. Metrekare fiyatı 3 bin eurodan başlayan projelere yabancı yatırımcıların ilgili oldukça yüksek.

Son yıllarda, tatilciler yoğun çalışma temposu içinde geçen bir yılın ardından otel kalitesinde keyifli bir tatil yapmak istiyor. Otele gitmek ya da ev kiralamak yerine kendi evlerini satın almak isteyen yatırımcılar ise istedikleri takdirde 12 ay boyunca kalabilecekleri yazlık projeleri tercih ediyor. Ayrıca kiraladıkları takdirde yüksek gelir elde edebilecekleri gayrimenkuller özellikle tercih sebebi oluyor.

Yıllardır tercih edilen Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris ve Yalova yine gözde tatil yerleri arasında yer alıyor. Ancak geçmişte şehir merkezine yakın yazlıkları tercih eden kişiler çoğunlukla merkezden uzak, doğa ile iç içe sakin kasabalara yönelmeye başladı.

Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen markalı projeler, son dönemde yazlık bölgelerde de arttı. Kışlık ev konforunu yazlık evlerde de sağlayan markalı projeler, yazlık bölgelerdeki doğal dokuya zarar vermeyecek şekilde dizanyn ediliyor.

Metrekare fiyatının 3 bin Euro'dan başladığı projeler yabancı yatırımcılardan da büyük talep görüyor. Yıllık izinlerini Türkiye'de geçirmek isteyen turistlerin daha sonra evlerini kiraya vererek hem ek gelir elde ettiği hem de evlerin masraflarını karşıladığı gözlemleniyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI