23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriYatırımcılarına Kazandıran Proje: Mod Bahçelievler

Yatırımcılarına Kazandıran Proje: Mod Bahçelievler

Gayrimenkul değerleme firmalarının gerçekleştirdiği araştırmalara göre Basın Ekspres Yolu’nda yer alan projelere yatırım yapanlar kazanıyor. 2015 yılında %20'ye yakın prim yapam  Basın Ekspres Yolu’nda yer alan markalı konut projelerinin 2016'da çok daha fazla prim yapması bekleniyor. Basın Express Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesi de yatırımcılarına kazandırıyor.

Basın Express Yolunda Tükenen Arsa Stoğu

Basın Ekspres Yolunda, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun ortasında yükselen proje ulaşım araçlarına yakınlığı ile öne çıkıyor. Arsa stoğunun bulunmadığı bölgede fiyatlar her yıl yükseliyor. 50'ye yakın markalı konut projesinin bulunduğu bölgede 16 bin konut yer alıyor. Fiyatlar değişkenlik göstermekle birlikte, birim metrekare satış fiyatlarının ortalaması 4.000 – 8.000 TL arasında değişiyor. 

MOD Bahçelievler'de Geniş ve Konforlu Daireler

MOD Gayrimenkul güvencesi ile Bahçelievler Basın Express Yolu üzerinde yükselen Mod Bahçelievler projesi yatay yerleşim planı, yeşil çevresi ve merkezi lokasyonu ile sakinlerine ideal bir yaşam sunuyor. Üç yatay bloktan oluşan projede daireler, aile konforuna uygun geniş ölçeklerde tasarlanıyor. MOD Bahçelievler’de  2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunurken daire büyüklükleri 163 – 221 metrekare aralığında değişiyor. 

Mod Bahçelievler Satış Fiyatları Metrekaresi 5 bin 900 TL'den Başlıyor

Yatırımcısına büyük avantaj sağlayarak minimum fiyattan satışa sunulan MOD Bahçelievler projesinde satış fiyatları metrekaresi 5.900 TL’den başlıyor. Bahçe katından yeşil bir ortama açılan teraslar, doğayla iç içe yaşayan balkonlar ve ağaçlıklı bir yaşam alanı sunan projede, lansmana özel %10 indirim mevcut. MOD Bahçelievler projesinde teslimlerin 2018 Mart'ta olması planlanıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI