23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriYapıen; rotasını kentsel dönüşüme çeviriyor..

Yapıen; rotasını kentsel dönüşüme çeviriyor..

25 yıldır Türkiye’nin bir çok şehrinde kamu, üst yapı yatırımları üzerine projeler geliştiren Yapıen; İstanbul’daki ilk konut projesi olan Bostancı Deluxe’u kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriyor.

Bostancı Deluxe projesinin 10 kasım 2017’de gerçekleştirilen lansman toplantısının ardından Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer  Emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer’e projenin detaylarını anlattı.

Bugüne kadar kamu projelerinde ağırlığını veren firma 50 yakın projeyi tamamlamış. Şu an devam eden 13 projesi bulunuyor. Kamudan sonra konut sektöründe de tecrübe edinip bu alanda da gelişmeyi hedefliyor. Devam eden projeleri 100 milyon lira değerinde .

Kentsel dönüşümde yeni projeler hayata geçirmeyi hedefleyen firma; Kadıköy başta olmak üzere Kartal ve Maltepe bölgesinde konut sayısı daha fazla olan projeler yapmayı hedefliyor.

Bostancı Deluxe projesinin 9 ayda tamamlanacağını ifade eden Mehmet Celal Koçer “Proje teslimlerini iddialı bir sürede yapıyoruz. Sektörde çok eski oluşumuzdan kaynaklanıyor olsa gerek ki bu işi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Dolayısıyla da projeyi hızlı geliştirdik. Firma olarak inşaat yapabilirliğimiz çok yüksek. Güçlü bir şirket olmamızdan kaynaklı finansman yönünde de bir problemimiz yok hızlı bir şekilde projelerimizi geliştiriyoruz” dedi.

Geçtiğimiz Ocak ayında riskli alan ilan edilen projenin kaba inşaatı da bitmiş durumda. Mart 2018 ‘de teslim edilmesi planlanıyor.

Bostancı Deluxe projesi sosyal olarak donanımlı yüzde 80’i yeşil alan olan 2 bin 200 metrekare alan üzerinde 61 konuttan oluşuyor. Her daireye otopark,spor alanları, bol yeşil alanı, meyve ağaçları, süs havuzları olan yemyeşil butik bir proje olacak.

1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 kat planında dairelerin olduğu projede 1+1 daireler tükenmiş durumda, 2+1 planında 115 metrekare daireler 850 bin lira lansman fiyatıyla satışa sunuldu.

Mehmet Celal Koçer “Bölgedeki devam eden ve bitmiş projelere göre fiyatlarımız çok uygun. Bostancı’da en kaliteli inşaatı  en donanımlı projeyi hayata geçiriyoruz. Alan müşterilerimiz de  kazanacak. Projemizin alternatifi yok, o ilgiyi de görüyoruz. Kısa zamanda knutları teslim edeceğiz” dedi.

Projede banka kredisi ya da firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI