19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriWinlife ve Onlife projeleri satışa sunuldu

Winlife ve Onlife projeleri satışa sunuldu

Hakyapı tarafından Anadolu Yakasında hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri düzenlenen lansman ile satışa çıkarıldı. 

Hakyapı tarafından Anadolu Yakasında hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri düzenlenen lansman ile satışa çıkarıldı.

Hakyapı tarafından düzenlenen toplantıyla, inşası devam eden 2 projenin yanı sıra 2018 projeleri ve yeni yatırımlarının detaylarını paylaşıldı. Toplantıda, Pendik’te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinin satışlarına da başlandı.

Onlife projesiyle 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunan firma, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi veriyor.

“Projelerimiz büyük talep görüyor”

Basın toplantısında konuşan Hakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, hayata geçirdikleri tüm projelere büyük talep olduğunu söyledi.

Yoğun ilgiye karşılık vermek için bölgede yatırım yapmaya devam edeceklerini anlatan Yıldırım, bu kapsamda İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Pendik’te ayrıcalıklı projeler inşa etmeyi sürdüreceklerini aktardı.

Winlife projesinde daireler 316 bin liradan başlıyor

Winlife projesi bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlandırıyor. İstanbul’un dinamik iş yaşamına uygun tasarlanan proje, ayrıca aileler için de lüks ve konforlu daire seçenekleri sunuyor.

Yaklaşık 4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan Winlife’ta 1+1 dairelerin fiyatı 316 bin TL’den başlarken projede 2+1 tipte yapılmış daireler de bulunuyor.

Projede dairelerin büyüklüğü 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

Winlife projesi, Kadıköy, Yenikapı, E-5 ve TEM otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Osman Gazi Köprüsü’ne yakın mesafede bulunuyor.

Onlife projesi

Aydos’ta konumlandırılan Onlife proje ise yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede büyüklükleri 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen 429 daire bulunuyor.

Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede yer alıyor.

İnşa çalışmalarına başlanılan Onlife, 2020’nin Ocak ayında teslim edilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI