20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerVistahill Bodrum'da yaşam 2016 yazında başlıyor!

Vistahill Bodrum’da yaşam 2016 yazında başlıyor!

Endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri ile biyogaz tesisi gibi birçok farklı alanda 20 yıl içinde 810 projeye imza atan  GBC İnşaat, 2015’in sonunda tamamlayacağı 20 projesi ile büyüyen Türkiye ekonomisine katkısını sürdürecek.

GBC İnşaat’tan Bodrum projesi 

GBC İnşaat, şu an Bodrum yarımadasının kuzey kıyısında ilk konut projesini inşa ediyor. Vistahill Bodrum projesi, toplam 15 bin 113 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Herkesin gereksinimine ve bütçesine uygun 15 daire ve 14 villadan oluşan evlerde yaşam, 2016 yazında başlayacak.  

Tüm yönetsel, teknik, sosyal ve mali konularda mühendislik, danışmanlık, kontrollük hizmetlerini uzman kadroları ile kaliteli ve güvenilir şekilde sunan GBC İnşaat, yatırımlarına devam ediyor. 1994 yılından 2014 yılı sonuna kadar gerçekleştirdiği 810 proje, 1 milyon 840 bin metrekare kapalı alan inşa eden GBC İnşaat, sadece ön üretimli bina yapımında 190 bin ton metreküp beton kullandı. İnşaat sektörünün önemli oyuncularından GBC İnşaat, 8 adet taahhüt, 12 adet betonarme prefabrik fabrika inşaatını da 2015 sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. GBC İnşaat’ın önemli taahhüt işleri arasında ise Sütaş Tire Süt İşleme Entegre Tesisi ve Enfaş Aksaray Biyogaz tesisi inşaatı yer alıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI