20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerVadistanbul'a SotCA'dan çifte ödül..

Vadistanbul’a SotCA’dan çifte ödül..

Vadistanbul projesi 28 kasım 2017'de düzenlenen Sign of the City Awards 2017 gala gecesinden 2 ödülle döndü.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sign of the City Awards 2017 (SotCA) ödülleri sahiplerini buldu. Hürriyet Gazetesi ve Linea Decor sponsorluğunda düzenlenen ve 28 kasımda düzenlenen gala gecesiyle birlikte 5 kategoride 24 projenin ödül kazandığı törende Vadistanbul projesi Havaray ile “En İyi Ulaştırma ve Alt Yapı Hizmetleri” ve Vadistanbul AVM ile de “En İyi Bölgesel Merkezli AVM” kategorilerinde ödüle layık bulundu.

Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat ortaklığında Evyap’ın Ayazağa’daki 424 bin metrekarelik arazisi üzerinde 3 etap halinde projelendirilen Vadistanbul projesi 1900 rezidans dairen , 300 bin metrekarelik kullanım alanı üzerinde ofisler , 103 bin metrekarelik Vadistanbul AVM, 22 bin metrekarelik kullanım alanı üzerinde cadde mağazaları ve 1 adet 5 yıldızlı otelden meydana geliyor.

Vadistanbul AVM

Sign of the City AwardS (SotCA) 2017’de “En İyi Bölgesel Merkezli AVM” kategorisinde ödüle layık görülen ve 14 eylül 2017 tarihinde açılışı gerçekleştirilerek faaliyete geçen Vadistanbul AVM 103 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanıyor.

Vadistanbul Havaray

SotCA “En İyi Ulaştırma ve Alt Yapı” kategorisinde de ödül; Havaray projesi ile Vadistanbul’un oldu. Vadistanbul AVM ile Türk Telekom Spor Kompleksi metro istasyonu arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik mesafede çalışan Havaray; Artaş ve İnvest tarafından 15 milyon euroluk maliyetle hayata geçirildi. 250 kişi taşıma kapasiteli havarayın seferleri 4 dakikada bir yapılacak. 1 yıl boyunca Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat tarafından işletilecek havaray daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI