22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaFırsat ProjeleriVadistanbul Bulvar, metrekaresi 3 bin 400 dolardan

Vadistanbul Bulvar, metrekaresi 3 bin 400 dolardan

Ayla Özer / Emlakdream.com

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından Ayazağa’da inşa edilen Vadistanbul projesinin yeni etabı Vadistanbul Bulvar, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir basın lansmanıyla, metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

Ofis, mağaza, otel…
Vadistanbul projesinin ikinci etabı olan Vadistanbul Bulvar etabı, ticari alanlar alışveriş merkezi ofisler ve beş yıldızlı otelden oluşuyor. Projede bulunan mağazaların satılmak yerine kiralanması tercih edildi. Ofisler ise tercihe göre satılık ya da kiralık olarak sunuldu.

Fiyatlar metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor
86 bin metrekarelik arsa alanında 180 bin metrekare ofis alanı proje, 750 metrelik alışveriş caddesi ve AVM'de toplam 80 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Bu kesimin 65 bin metrekaresi AVM'yi oluşturuyor. Projede modüler özellik sayesinde istenilen büyüklükte ofise sahip olunabiliyor. Ofislerde metrekare fiyatı lansmana özel 3 bin 400 dolardan satışa sunuluyor.

Çetinsaya: "Proje Temmuz'da yüzde 35 prim yapacak"
Projenin lansmanında konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı SüleymanÇetinsaya projenin detaylarını anlattı. Çetinsaya şöyle konuştu: "Projenin hemen yanından geçen metroya bağlantı metrosu yapılıyor. Bağlantı metrosunun bize maliyeti 10 milyon dolar. Temmuz ayında 1115 konutu teslim ediyoruz. Daire sahiplerine yüzde 35 pirim yapacak demiştik. Şu an birinci etaptan daire alanlar yüzde 25 kazandı. Temmuz'da da yüzde 35 prim yapacak."

Alkaş: "2015'in son çeyreğinde açılacak"
Toplantıda konuşa Alkaş Danışmanlı Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang LaSalle Türkiye Ülke Başkanı  AVi Alkaş ise “Vadistanbul Bulvar, İstanbul'a yeni bir ekleme olacak. İnsanların bulunmaktan zevk duyacağı, keyif alacağı bir proje hayata geçecek. Vadistanbul’un ikinci etabı olan Vadistanbul Bulvar, 2015 in son çeyreğinde kapılarını açmış olacak” dedi.

Vadistanbul Bulvar iletişim
Ayazağa Mh. Kemerburgaz Cd 
No:1, 34396 Şişli İstanbul
0 212 289 5301
www.vadistanbul.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI