16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriVadi Şehir Projesi

Vadi Şehir Projesi

Irmak Grup ve Çolakoğlu Yapı ortaklığı tarafından İstanbul’un en gözde ilçelerinden birisi olan Başakşehir’de hayata geçirilen Vadi Şehir projesi toplamda 650 adet konuttan meydana geliyor. Projede konutların yanı sıra 60 adette ticari ünite mevcut.

Vadi Şehir Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Vadi Şehir projesi modern mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Konutlar 3 tip olacak şekilde tasarlanmış. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 4+1 daireler konak tipinde tasarlanmış. Projenin % 60’lık bölümü ise 3+1 dairelerden oluşuyor. Büyüklüğü ise 127 metrekareden başlayıp 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Vadi şehir projesi için İstanbul’un içinde bir başka şehir diyebiliriz. Proje konum açısından da oldukça avantajlı Metro imkanı, Şehir hastanesine yakınlığı, park, okul ve kamu kuruluşlarına yakın mesafede olması gibi ayrıntılar projeyi daha da değerli bir hale getirmiş.

Vadi Şehir Projesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Vadi şehir projesi 50 bin metrekarelik bir arsa üzerine yapılmış olan toplam 550 milyon liralık bir yatırım. Ve bugün istanbul’un sahip olabileceği en değerli projelerden bir tanesi. Projede konum ve imkanlar göz doldururken dairelerin teslimi de hemen yapılıyor. Üçüncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul ile çevrelenen lokasyonu ile dikkat çeken Vadi Şehir projesi, Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ev sahipliği yaparak, İstanbul’un yeni merkezi olmaya aday bir bölgede yükseliyor.

Vadi Şehir projesi, tamamlandığında yatırımcısına yüksek kar getirecek ve bulunduğu bölgeye artı değer katacak bir proje olacak.

 Vadi Şehir Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI