23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaEditörün SeçtikleriUplife Kadıköy'de 1 yıllık kira gelirinize Teknik Yapı garantisi!

Uplife Kadıköy’de 1 yıllık kira gelirinize Teknik Yapı garantisi!

Teknik Yapı; yapımı devam eden Uplife Kadıköy projesinde aylık 3 bin 500 TL'ye çıkabilen rakamlarda 1 yıllık kira gelirinizi garanti ediyor. Üstelik Uplife Kadıköy'de '0 faizli' ödeme planınızı kendiniz yapın..

Teknik Yapı; Uplife Kadıköy’de ‘0 faiz’ fırsatının yanısıra 1 yıl da kira getirisini ödemeyi garanti eden yeni bir kampanya başlattı.

Uplife Kadıköy’den yıl sonuna kadar ev alanların faiz yükünü sıfırlayan Teknik Yapı; projeden ev alanlara 1 yıl garantili kiracı oluyor. Daire teslimlerinden sonra başlayacak olan kira garantisi ile 3 bin 500 liraya kadar çıkan kira bedellerini Teknik Yapı her ay ev sahibinin banka hesabına yatıracak. Ev sahipleri kendi otursa bile bu avantajdan faydalanacak ve 1 yıl boyunca kiralarını alacak. Peşin alımlarda yüzde 20’ye kadar çıkabilen oranlarda indirim yapılan projeden vadeli alımı tercih edenler için bir de 100 ay faizsiz, vade farksız ödeme kolaylığı fırsatı da sunuluyor.

Uplife Kadıköy projesi hakkında genel bilgiler ve kat planları

Teknik Yapı tarafından Kadıköy Fikirtepe Dumlupınar Mahallesinde bulunan yaklaşık 16 bin metrekarelik arsa üzerinde 22 ve 23 katlı toplam 4 blok halinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Uplife Kadıköy projesinde büyüklükleri 57 ile 129 metrekare arasında değişen 1+1 – 2+1 ve 3+1 kat planlarında ve istenirse homeofis olarak ta kullanılabilecek 830 rezidans daireden ve 20 ticari üniteden meydana geliyor. Projede brüt alan ile net alan arasında bölge ortalamalarına göre iyi bir oran olan yüzde 25’lik  fark bulunuyor. Yani brütü 100 metrekare olan evin net kullanım alanı 75 metrekare. Konut teslimlerinin aralık 2019’dan itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

Uplife Kadıköy’de rezidans dairelerin satış fiyatları (14 kasım 2017 tarihi itibarıyla)

Projede 1+1’ler 526 bin TL’den, 2+1’ler 809 bin TL’den ve 3+1’ler de 1 milyon 294 nin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Uplife Kadıköy’de sosyal donatı alanları ve projenin konum avantajı

Yüzde 40’ı yeşil alana ve sosyal alanlara ayrılan projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklar için havuz, bir adet süs havuzu, fitness salonu, 931 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor.

Projeden; E-5’e, Avrasya Tüneli’ne, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne bağlanmak çok kolay. Kadıköy – Kartal – Tavşantepe metrosu birkaç dakikalık mesafede olan Uplife Kadıköy’den metrobüse, Marmaray’a ve Kadıköy İskelesi ile Üsküdar İskelesine erişim de çok kolay. Projeden metro ile Anadolu Adalet Sarayı’na da kolaylıkla gidiliyor. Bölgede ayrıca çok sayıda devlet hastanesi, özel hastane ve AVM bulunuyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI