19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriUplife Kadıköy projesinde satış fiyatları

Uplife Kadıköy projesinde satış fiyatları

Teknik Yapı tarafından Fikirtepe'de gerçekleştirilen Uplife Kadıköy projesinde daire fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.
Uplife Kadıköy projesinde daire tiplerine göre satış fiyatları ise şöyle:
1 oda 1 salon daire fiyatları 484 bin TL'den,
2oda 1 salon daire fiyatları 733 bin TL'den,
3 oda 1 salon daire fiyatları 1 milyon 153 bin TL'den başlıyor.

Bu cazip fiyatların dışında Emlak Konut GYO'nun Güçlü Bir Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına dahil olan Uplife'da 20 yıl vadeyle konut edinme fırsatı veriliyor. 

Uplife Kadıköy projesindeki rezidans daireler 240 ay 0,79 vade farkı ve 100 ay 0 ‘sıfır' faiz seçenekleriyle satışa çıkıyor. Sadece lansmana özel olarak yapılacak olan yüzde 5 indirim vadeli satışları da kapsayacak. Bunun yanı sıra peşin alımlarda da ilave yüzde 12 indirim fırsatı yer alacak.

Özellikler
Yaklaşık 16 dönüm arazi üzerine 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari ünite inşa edilecek Uplife Kadıköy projesinin yüzde 40'ı yeşil alana ayrılacak. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi şeklinde olacak. Rezidans dairelerin büyüklüğü brüt 57,93 ila 129,16 metrekare arasında değişecek.
Projede 5 kat toplam 931 araçlık alan otopark alanına ayrılırken, her daireye bir adet otopark tahsis edilecek. Fikirtepe bölgesi İstanbul'un en fazla kapalı otopark alalına sahip bölgesi olacak.

Sosyal donatılar
Spor amaçlı sosyal tesislerin ağırlık kazandığı Uplife Kadıköy'de açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzlarıyla birlikte bir adette süs havuzu ve fitness salonu yer alacak. Daire içlerinde ankastre ürünler standart olarak sunulacak.

Lokasyon
E5’in yanı başında yer alan Uplife Kadıköy, metro, metrobüs, Marmaray ve deniz yolu ulaşımına birkaç dakikalık mesafede, Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz altından kara yoluyla birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ise projenin yanı başında yer alıyor.
Fikirtepe’nin en değerli ticari alanlarını kapsayacak büyük alışveriş merkezleri, ring seferleri için yapılması planlanan füniküler ve tramvay, Uplife Kadıköy’ün hayata geçtiği Prestij Caddesi’nde yer alıyor. Barselona’daki La Rambla’dan esinlenerek yapılan Prestij Caddesi’nin tamamlandığında Bağdat Caddesi’yle yarışacağı belirtiliyor.

İletişim
Tel: 444 10 08
Web: www.uplifekadikoy.com

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI