19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriÜmit Bozdoğan: 'İstanbul İçin Nişantaşı Neyse, Konya İçin Meram Odur'

Ümit Bozdoğan: ‘İstanbul İçin Nişantaşı Neyse, Konya İçin Meram Odur’

Konya'nın en değerli bölgesinde Meram'da Emlak Konut GYOTorkam İnşaat'ın gelir paylaşımı modeli ile inşa ettiği Temaşehir Konya projesinin basın lansmanının ardından Temaşehir Konya Projesinin Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit Bozdoğan, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı. 

Temaşehir Konya Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit Bozdoğan Röportajını İzlemek İçin Videoyu Tıklayınız


'Gerçekten; proje ve daireler böyle olacak mı?' Sorusu İle Karşılaşıyoruz"

740 daire 165 ticari üniteden oluşan Temaşehir Konya projesi, zengin donatıları ile dikkat çekiyor. Fitness salonu, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu gibi donatıların yanı sıra TemaVIP salonu ile de doğum günü, nişan, kına büyük organizasyonlarda sakinlerini ve misafirlerini ağırlayacak olan Temaşehir Konya projesinin Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit Bozdoğan , projeden ve örnek dairelerden aldıkları geri dönüşün çok olumlu olduğunu ifade etti:

'İnsanlar projeyi gördükleri, örnek daireleri gezdikleri zaman 'gerçekten böyle yapacak mısınız?' diye soruyor. Bu reaksiyon çok önemli. Bizde kendilerine 'Tabi ki böyle yapacağız' diyoruz ve projenin Emlak Konut güvencesi altında olduğunu ve tahaadütlerimiz olduğunu hatırlatıyoruz' dedi. 

Temaşehir Konya Projesinde; Ferah, Geniş ve Balkonlu Daireler

60 bin metrekare alanın 46 metrekaresinin yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılan projede, 4 ayrı yüzme havuzu var. Kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzlarının da olduğu projede engelliler için oyun parkıda mevcut. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü Temaşehir Konya projesinde dairelerin büyük, ferah olması da önemli bir avantaj. Ümit Bozdoğan, İç Anadolu bölgesinin genelde ferah evler tercih ettiğini bildiklerini söyledi ve ekledi: 'Yaptığımız araştırmalar gösterdi ki Konya halkı da geniş mutfaklı, balkonlu ferah evler tercih ediyor. Biz de bu doğrultuda, Konya halkının tercih edeceği bir proje geliştirdik' dedi.

'İstanbul'da Nişantaşı neyse Konya'da Meram odur'

Temaşehir Konya projesinin geliştirildiği Merak bölgesine dikkat çeken Ümit Bozdoğan, Meram lokasyonunun önemini şu sözlerle anlattı:

'İstanbul'da Nişantaşı neyse Konya'da Meram odur. Sosyo-ekonomik anlamda orta ve üst gelir grubunun yaşadığı bir bölge. Bunun yanında; planlı, hızlı gelişen ve Konya’nın en yeşil bölgesidir.

Temaşehir Konya, 29 Ekim'de Satışları Başlayacak 2. Etabada Büyük İlgi Bekliyor

Temaşehir Konya projesinin 2. etabı 29 Ekim'de satışa çıkacak. Fiyatların 330 bin TL – 1 milyon Tl arasında değiştiği 2. etabada aynı ilgiyi beklediklerini aktaran Ümit Bozdoğan, projenin Emlak Konut ortaklığı ile hayata geçirilmesinin öneminden söz ederek, 'Projenin emlak konut güvencesinde olması çok önemli bir faktör. Emlak Konut Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biri. Temaşehir Konya projesinin en önemli özelliği Emlak Konut’un ilk ve tek projesi bu yüzden çok değerli bir proje, Konya haklıda bu oranda önem gösteriyor zaten projeye. Bu nedenle ilk etaba olan ilgiyi 2. etabın satışları için satış ofisimizi açtığımızda aynı ilgiyi bekliyoruz'

TEMAŞEHİR KONYA  ÖRNEK DAİRE TANITIM FİLMİ 

Temaşehir Konya'da Prim Beklentisi %30 – %80 Arasında

Birinci etabın satışlarının %70'inin gerçekleştiği projede prim beklentisi ise %30 – %80 arasında:

'Emlak Konut nerede proje yaparsa yapsın yatırımcısına %30 – %80 bandında prim potansiyeli vadediyor'

Torkam İnşaat Projelerine Devam Edecek

İstanbul'da Vaditepe Bahçeşehir projesini geliştiren bunun yanında Çanakkale ve Çorlu'da projeler geliştiren Torkam İnşaat, Emlak Konut'tan ihale ile aldıkları Ispartakule projesinin satış ve yapımını 2017 olarak planlıyor:

'Torkam İnşaat olarak, genelde kamu ile; TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş ile ortak projeler geliştiriyoruz. Bu projeden sonra yine Emlak Konut'tan ihale ile aldığımız Ispartakule projesi var. Orada da 1200 konut üreteceğiz. Ispartakule projesinin yapım ve satışını 2017 olarak planlıyoruz'.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI